Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne odglosy z komputera.

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zakupilem 3 dni temu komputer i wszystko chodzi ladnie pieknie ale zawsze musi byc jakies "ale".Jak korzystam z przegladarki (naprzyklad siedze na tym forum) to dziwne odglosy sa jak by jakis wiatrak pocieral o cos i to cholernie wkurw** Nie moge dokladnie wam powiedziec czy to wiatrak od coolera czy od karty graficznej.Te trzaski slychac jak by miedzy nimi.Jak bedzie potrzebne to moge nagrac wam telefonem jak to mniej wiecej slychac.Dodam ,ze jak odpale gre i ogolnie w cos gram to wszystko chodzi dobrze ( tzn. cicho ).

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Kopałeś w komputer ? Mi czasem pomaga ; p

Opublikowano

Kopałeś w komputer ? Mi czasem pomaga ; p

Taa kop w komputer a później nie narzekaj na problemy z dyskiem.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

W sumie to też czasem tak mi chodzi wiatrak, ale tak jak napisał SkrandeR jeden porządny kop i na miesiąc jest spokój:D Zobacz jeszcze na internecie jaki jest poziom hałasu twojego wiatraka, albo popatrz na niego, gdy komputer chodzi tak głośno, jeśli o nic nie zahacza w 100% to wymień go. Ja bym jeszcze poczekał, aż wypowie się ktoś bardziej rozeznany w temacie.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...