Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] idą święta idą święta każda morda uśmiechnięta... Serwerek

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolne już jest, święta idą a mnie naszła ochotę na SRO :) W wczoraj pobrałem 3 serwery i żadne nie spełniły moich oczekiwań. Szukam:

Cap 80-100

Rate 10-20

Ogólnie żeby nie było jakiś koksów na maks lvl ze na pvp leca, nie mam ochoty już sciągać czegoś co jest nie prawdą tak jak jest opisane o serwerze.Dlatego pytam się was o polecenie serwerka . BUJA !

Opublikowano

Polecam Ci bardzo cap 80. Gra naprawdę dużo ludzi, więc nie jest tak trudno o party nawet jeżeli grasz CHN Party :D. Exp jest dobry, nie jest za szybki. Nie ma jeszcze aż tak dużo tych 80lv że już zaczyna się nuda. Gorąco polecam Ci serwer @up. Aktualnie 32lv :)

Opublikowano

Polecam Ci bardzo cap 80. Gra naprawdę dużo ludzi, więc nie jest tak trudno o party nawet jeżeli grasz CHN Party :D. Exp jest dobry, nie jest za szybki. Nie ma jeszcze aż tak dużo tych 80lv że już zaczyna się nuda. Gorąco polecam Ci serwer @up. Aktualnie 32lv :)

Dobra ściągam sobie 80 cap serwer Devias Online - jak by ktoś chciał pogadać albo razem pograć. Walcie na PM. Tymczasem można zamknąć bajo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...