Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja pomagam wam, to wy pomóżcie mi. :))

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żartujesz sobie ? Reflinki na tym forum są zabronione.

Raport wysłany.

Ohh, to idź na policje i powiedz że w Łodzi koleś ukradł batona z monopolowego...

Opublikowano

Ohh, to idź na policje i powiedz że w Łodzi koleś ukradł batona z monopolowego...

...
Umieszczanie linków działających na korzyść autora, czyli tzw. reflinki. Kara = 5%, ban na okres 7 dni.

Przynajmniej przez te 7 dni będzie o 1 dzieciaka, co nie umie czytać mniej.

Odpoczne od takich jak Ty, zresztą... Nie nabijaj postów

Nie nabijam postów, tylko poprawiam cię, gdyż reflinek jest nie zgodny z regulaminem. Radzę przeczytać i nie zamierzam się z tobą kłócić.

Opublikowano

"Nick - Bartov

Imię - Bartosz

Wiek - 12

od ile grasz w minecrafta wersja - Od wtedy, gdy JJay zaczął nagrywać z minecrafta, czyli, nie długi czas po tym jak powstała gra.

Dlaczego masz tu grac - Jestem uczciwy, umiem grać, jestem koleżeński , miły, mimo wieku bardzo ogarnięty.

Kontakt-skype gg nie ts - GG 23459380"

W profilu 17 a w postach 12, gratuluje, poprawia mnie 12 latek grający w minecrafta, te creapery ci mózg zjadły..

Ojej double post, leje na te wasze warny zimnym moczem.

Klik

Opublikowano

Zakaz reflinków na forum...

Wiesiek, tego po tobie sie nie spodziewałem, jesteś 3 osobą która to piszę i zapewne tylko nabija posty...

dzięki za 17 wejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...