Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra się nie włącza :(

Salvior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z fifa 13 cały czas normalnie grałem a dzisiaj odpalam fife dusze graj i nic się nie dzieję.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu szukałem już wszędzie w google i nic nie pomogło.

Opublikowano

Zmień rozdzielczość gry na najmniejszą (800x600), wszystkie ustawienia na najniższe itp. ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Robiłem już tak właśnie i nie zadziałało :( Chyba spróbuje odinstalować grę i zainstalować od nowa.Wtedy wszystkie zapisy mi się usuną ?

Opublikowano

Uruchom jako administrator, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i DirectX.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano
Chyba spróbuje odinstalować grę i zainstalować od nowa.Wtedy wszystkie zapisy mi się usuną ?

Tak, ale możesz je zachować. Po prostu kopiujesz zapisy w folderu: Dokumenty -> FIFA 13 i sobie je gdzieś przechowujesz ;)

Opublikowano

Szukasz folderu Dokumenty -> FIFA 13 -> instance0. Wchodzisz we właściwości tamtejszego pliku (replay0) i zaznaczasz "Tylko do odczytu".

Masz polskie znaki (ć,ź,ś,ó) w nazwie użytkownika komputera? ;)

Gra piracona czy oryginalna? ;)

Opublikowano

Szukasz folderu Dokumenty -> FIFA 13 -> instance0. Wchodzisz we właściwości tamtejszego pliku (replay0) i zaznaczasz "Tylko do odczytu".

Masz polskie znaki (ć,ź,ś,ó) w nazwie użytkownika komputera? ;)

Gra piracona czy oryginalna? ;)

Gra orginalna a to co napisałeś robiłem wcześniej i nie pomogło nie wiem już co mam zrobić :(

Opublikowano · Ukryte przez DesoPL, 22 Grudnia 2012 - Ref po up?ywie 24 godzin.
Ukryte przez DesoPL, 22 Grudnia 2012 - Ref po up?ywie 24 godzin.

Hmm nie wie nikt jak pomóc ?? :(

Opublikowano

Nie odświeżamy tematów przed upływem 24h od poprzedniego posta. Ostrzeżenie.

Opublikowano

Ja miałem podobnie, ale jak włączałem grę pojawiał mi sie czarny ekran i lag systemu. Spróbuj pobrac ccleaner wyczysc pliki rejestru , mi to pomoglo.

Opublikowano

Ja miałem podobnie, ale jak włączałem grę pojawiał mi sie czarny ekran i lag systemu. Spróbuj pobrac ccleaner wyczysc pliki rejestru , mi to pomoglo.

Hehe ja już to robiłem :P i nic nie dało :( już się niezle wkur.. ta fifa jest pechowa widzę że dużo ludzi ma z tym problem może dlatego,że 13 jest pechowa :P

Opublikowano

Masz plik "replay0.bin" w folderze Dokumenty -> FIFA 13 -> instance0? ;)

Pasjonat
Opublikowano

Zareklamuj fife :) , nie żartuję mi też się tak zrobiło i nic nie pomagało więc poszedłem i powiedziałem że gra nie działa chociaż byla np tam 2 godz temu użytkowana , wymienili usunąłem tamtą wgl z systemu i zainstalowałem new i jest git :)

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

@3Up

Tak mam.

@2Up

Robiłem już to i pisało że wyszystkie pliki działają poprawnie czy coś takiego.

@Up

No nie wiem czy mi to wezmą :P grałem jakieś 12 godz. a gra jest na orgin :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...