Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW-1 vs KW-1

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak tu se poradzić jak jestem sam na KW-1 a ja też mam KW-1 gdzie go psztykać próbowałem po wieży lipa gąski lipa bok lipa to gdzie ! już nawet T-34 go rozwali ale ja nie -.-...

Jeżeli ktoś ma dobre te yyy... zaznaczenia na pojazdach czułe punkty to poprosze.

Opublikowano

Dopiero zacząłem nim grać odblokowałem dopiero gąsienice i 2 silnik teraz nie wiem jakie działo doradźcie

To się nie dziw jak nie masz jeszcze 85mm możesz próbować w dolną płytę jak tam nie przebijasz to masz problem.

457061890.jpg

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Up nie wiem od kogo masz takie info. z bliska w róg wierzy.

To nie róg tylko tkz uszy.

Nie ucz ojca dzieci robić, bo w tą grę grałem jak jeszcze dwa drzewka były, a Niemcy miały jedną linie do Mausa(Beta rok 2010)

Wiem jak strzelać do każdego czołgu w grze.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak ale gram z 7 tierami więc co mi polecacie aby dojść do KW-1S

Wymaksuj czołg i dopiero wtedy zacznie ci się nim dobrze grać każdym czołgiem na stockowej załodze i bez modułów jest chujowo.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No to ja wiem :D zrozumiałem to odkąd wymaksowałem T-28 i na początku lipa zniechęciłem się do drogi w kw-1 a potem mi się nim fajnie grało :D dobra dzięki ziomki łapcie plusiki.Do zamknięcia :).

Opublikowano

To nie róg tylko tkz uszy.

Nie ucz ojca dzieci robić, bo w tą grę grałem jak jeszcze dwa drzewka były, a Niemcy miały jedną linie do Mausa(Beta rok 2010)

Wiem jak strzelać do każdego czołgu w grze.

Tu nie ma idioto "uszów" żadnych ty nie widziałeś połowy czołgów w grze grając przeciwko nim a mówisz jak byś miał 20000 bitew rozegranych taki z ciebie specjalista.

Nauczyły się dzieci na wszystko co z wierzy wystaje uszy mówić ... Róg wierzy czyli tam gdzie kończy się działo.

Te twoje "uszy łapią za zero od bardzo dawna więc teraz pokazałeś jakim jesteś specjalistą.

Opublikowano

Tu nie ma idioto uszów żadnych ty nie widziałeś połowy czołgów w grze grając przeciwko nim a mówisz jak byś miał 20000 bitew rozegranych taki z ciebie specjalista.

Nie będę się kłócił z dzieckiem zaraz będę zmuszony zamknąć temat, bo zaczynasz robić flame i jeszcze bana wyłapiesz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

RdVcorn i co uważasz się za wielkiego bossa gry ? ze wiesz gdzie strzelać ? ja też wiem gzie w czołg i co też jestem bossem kogo to obchodzi czy to są uszy czy wieża ja moge to nazwać arbuzem i co? czasami robicie kłótnie z byle czego i masz racje Flap zamknij ten temat bo znowu zacznie się obrażać o to że on wie lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...