Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha ...

Masz 2h, na napisanie tego w rozumiałym języku, a nie

wbijam i dostalem taki prezent i naciskam na niego i dostalem bronie i ... i ... i ..

Ps. Gdzie tu widzisz info? Na moje tylko chwalisz się, że dostałeś mp5k red.

bonus

Byłem wczoraj daleko od domu i spotkałem czerwoną krowe i dala mi mleko i bardzo mnie polubila i zaprzyjaźniliśmy się i poszliśmy razem na spacer i było nam bardzo wesoło i znalazłem kamienia i klikłem na niego prawym przyciskiem myszy i wszystko jebutło itp. i to koniec i dzieki wszystkim za uwage i do zobaczenia ! :)

2tygodnie temu byłem w parku i spotkałem bardzo dziwne istoty itp. !

:D

Opublikowano

Aha , gje zetki :) Fajna niespodzienka ... a po co nam to wiedzieć ? o.O 8S :unsure:

Czy może chciałeś nam przekazać że jakiś event jest ? :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To ja to napiszę w zrozumiałym języku.

Kiedy się zalogujemy, wyskakuje komunikat po przetłumaczeniu na jęz. polski: Administrator wysłał ci prezent do ekwipunku. Prezenty, które dostajemy wyglądają tak:

1356179956-U507582.png

Wesołych Świąt

:)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Up@ Fajnie dzięki za info ... ale gdzie są nasze itemy ? ;) Ja nic nie dostałem , może coś więcej powiesz kto i kiedy dostaje . ?

@ war Rock ma 1000 % exp event !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja je dostałem kiedy się pierwszy raz dzisiaj zalogowałem

:)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ja również na jednym koncie nie dostałem, natomiast na drugim tak. Obydwa włączone przez Launchera nie przez stronkę.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ja nic nie dostalem . Logowalem sie przez strone i tak gre tez uruchomilem . Mam czekac czy co zrobic ?!

słyszałem że co 10 osoba właśnie nie dostała prezentu.Spróbuj może napisać ticket'a bo nie ma innego wyboru ew zaloguj się od nowa.Lub jutro dostaniesz

Opublikowano

Sproboje zrobic nowe konto moze dostane na nastepne . Ale wolalbym na glowne . Zawsze przy jakis podarunkach jest nie wypal czy byl gf czy teraz nexon.

BUM

Opublikowano

Też nie dostałem, :(

Bracki wczoraj dostal a ja sie potem zalogowalem i na zadnym z moich nie dostalem a dzis tak samo nie dalo nic

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Dostaniecie Event trwa do 28 grudnia to sa premki ale jest bug z obramowaniem zlotym

Dostaniecie Event trwa do 28 grudnia to sa premki ale jest bug z obramowaniem zlotym

a mozesz kupywac bronie z is np mp7a1 albo flash ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Up@

Jest bug z ramką na premium ale każdy kto ma premium na uprawnienia do premium :D ( trochę nielogiczne zdanie xD )

Ty nie widzisz ramki premium , ale możesz wszystko kupować , zmieniać mapy etc. :) Tylko mały bug . Też tak mam .

@Down nie dostałemn premki tylko kupiłem , i mam taki bug :) O to chodzi !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up

Czyli dostales darmowa premke,nie widzisz jej ,ale masz uprawnienia ,ktore Ci powinna dawac? Tak napisales zdanie ,ze nie wiem o co Ci chodzi

@edit

K,ja tam mam premke i wszystko jest git :P :P

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

@up

Czyli dostales darmowa premke,nie widzisz jej ,ale masz uprawnienia ,ktore Ci powinna dawac? Tak napisales zdanie ,ze nie wiem o co Ci chodzi :P

Nikt jeszcze nie dostał premki

Opublikowano

ja kupilem premke i dostalem wszystko oprocz zlotej ramki i odblokowanego itemshopu ;/ jakis bug. dostalem exp, mp5k red, 5slot, super master, i kase ale nie moge nic kupic. ciulaty bug. musialem pisac ticketa i czekam na odp;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...