Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezenty w lolu

Lemon28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy 1, ale z tego co się orientuje to się dostaje różne. Za kupienie rp, postaci, czy też skórki dostaje się inne avki (ale to tylko chyba, jeżeli kolega mnie nie okłamał :D)

1994993994.png
Opublikowano

Wystarczy 1, ale z tego co się orientuje to się dostaje różne. Za kupienie rp, postaci, czy też skórki dostaje się inne avki (ale to tylko chyba, jeżeli kolega mnie nie okłamał :D)

Kupiłem rp za 40zł i kupiłem dwa skiny, teraz będę kupował trzeci jak riot przyzna mi 7rp, nie mam nowego avka, chyba kolega Cię okłamał :P

w83od2.jpg

Opublikowano

Kupiłem rp za 40zł i kupiłem dwa skiny, teraz będę kupował trzeci jak riot przyzna mi 7rp, nie mam nowego avka, chyba kolega Cię okłamał :P

no a ja kurwa kupilem 3 skiny i jakos dostalem mojego morsa z czerwonym nosem :)

hhharq.jpg

l0dr95.jpg

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Tyle że to masz kupić komuś ^^

1994993994.png
Opublikowano

Dziwnie to jest ogolnie nie ktorzy mieli avki kd razu po ich wprowadzeniu. Za kupienie komus skina jest inny av za postac inny i za rp inny.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ale to i tak działa jakoś dziwnie, mam jednego avatara którego dostałem nawet nie wiem kiedy. A ostatnio kupiłem skiny sobie, i innym osobą i tak nie dostałem awatara.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ale to i tak działa jakoś dziwnie, mam jednego avatara którego dostałem nawet nie wiem kiedy. A ostatnio kupiłem skiny sobie, i innym osobą i tak nie dostałem awatara.

nie dziwnie tylko pisze jak dziala ...

1 avatar za to ze zagrasz 5v5 ze swoim zespolem

2 avatar jezeli kupisz kumplowi w prezencie RP

3 avek dostaniesz za kupienie kumplowi bohatera

4 za to ze kupisz skorke kumplowi

5 jezeli nikt ciebie nie zreportowal

6 dostaje sie po swietach dla graczy ktorzy najwiecej dali prezentow ...

proste ? ... dla mnie tak ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...