Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Zwrócenie PZ za postacie kupione 2tyg. przed zmiana cen

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem nie raz a zwróca mi pz, kiedy zwrócą itp więc co nie którym się przyda.

Opublikowano

Czegoś nie rozumiem, straciłeś 6k a chcesz 1,5k? Generalnie to do supportu chyba każdy potrafi napisać... Zróbcie coś sensownego bo tu już roi się od zbędnych poradników...

Opublikowano

Jak stracił 6k? Kupił eza za 6,3k i teraz chce zwrot za to, ze obnizyli do 4,8k... tak ze 1,5k chce spowrotem -.-

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Przeciez oni to autmatycznie oddaja po jakims czasie wiec nie rozumiem sensu zakladania takiego tematu

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Kurcze wy musicie zawsze hejtować jak nie korzystacie nie piszcie jak ktoś skorzysta i mu zadziała to niech napiszę,

a tak robicie nie potrzebny spam, napisałem to ponieważ przyspiesza zwrot danych PŻ. I może co nie którym się przydać.

Opublikowano

Dostałem 95 RP za Ezreala, którego kupiłem za RP w przecenie za 487.

jwm15.png

Dostałem RP za Ezreala, mimo, że napisałem do supportu o Cass, którą kupiłem miesiąc temu. Usłyszałem o tym na reddicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...