Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać, która się nie znudzi.

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem od groma postaci takich jak: renekton, fiora, rengar, ahri, brand, darius, diana itp. Jaką postać polecacie, żeby się nie nudziła. Myślałem nad Yorickiem, Heca, VI. Dodam, że mam Lee Sina.

Opublikowano

Lulu. Poza supportem można ją budować pod

- ap carry

- solo top -> ias

- ad

i całkiem nieźle sobie radzi w jungli, ale to już dla tych bardzo znudzonych.

Jak ci się naprawde nudzi to pograj sobie tariciem w jungli czy katariną, lub innym trash pickiem.

Opublikowano

Mam olafa

EDIT: Oferujcie coś za 4800, 6300 IP bo z postaci do 3150 mam wszystkie te, które mi się podobają. Nie lubię grac ADC.

Opublikowano

Powiem ci tak, każda postać się kiedyś znudzi czy prędzej czy później to zależy od twojego gustu.

Mogę ci jedynie na własnych doświadczeniach powiedzieć jaka postać mi się najwolniej znudziła,

był to Fizz, chyba przez mobilność, wielką moc, i różnorodność budowania tej postaci ;] (od AP MIDA poprzez JUNGLE po OFFTANKA)

Ci może się co innego spodobać, ale wiedz jedno kupując Fizza nie będziesz żałował.

Opublikowano

To napisz do cholery co masz... Hecarim dobry na jungle. Po budowie madredow szybko leci. Gangi dobre z szarza

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Katarina :)

- Na mida idealna / czasami na bocie mozna ale raczej gra sie nia na midzie

- Pomimo tego , ze nie jest zbyt wytrzymala swoim ultem moze wycarriowac gre

- Bardzo mobilna

- Brak many

Opublikowano

Viktor, po ogarnięciu rozwalasz wszystkim gry.Co do katariny to nie polecam bo też się nudzi.Kup Vi po małym fedzie, jest większy feed i win.Jest op bo ma podrzucenie, przebicie i pro escape.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...