Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno]Komputer za 2500zł

papek999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym złożyć zestaw komputerowy w granicy cenowej 2500 zł, +\- 150 zł. Nie będę robił OC. Cena powinna obejmowac sama jednostke bez klawiatury, myszy, monitora. Ze starego kompa nie mam nic jest on zbyt stary i ma stare wejscia. Komputer ma posłuzyc do gier. Zestaw ma byc bez windowsa.Proszę o złożenie zestawu na stronie sklepu komputronik.pl (wiem że drogi sklep) ale w okolicy innego nie ma , nie wchodzi w grę zakup z internetu. Z góry dzięki. :)

Opublikowano

Musi być ten komputronik? Przecież zakup przez neta wyjdzie wiele korzystniej :)

Musi pomożesz? :)

Musi pomożesz? :)

Kupuje na raty dlatego wole mieć na miejscu w razie co :)
Opublikowano

Na morele.net jest o wiele taniej + można w łatwy sposób kupować na raty, zakupiłem mój komputer tam przez internet na raty.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zakładam, że to rodzice kupują ci tego kompa na raty i zakładam też, że nie znają się na kupowaniu przez internet, wytlumacz im, że na morele.net będziesz miał zestaw dużo wydajniejszy po takiej samej cenie + bardzo łatwo można tam kupować na raty.

Opublikowano

Dzieki za rade ale wyraznie pisze ze nie chce z morelek. dzieki za takie odpowiedzi .

To nigdzie indziej nie kupisz za 2500zł

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...