Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] są plotki że jak będzie sylwester wszystkie postacie potanieją o 80% pz i rp

szajsung81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najtańsze postacie kosztowały by 92PZ :D Wątpie w to, kto rozpuszcza takie głupie plotki jak ta czy np. usunięcie Teemo ?

Opublikowano

Tak to prawda, że będą takie przeceny, ale zbanują ci konto na sylwestra i nic nie kupisz.

PS: Phreak to mój tata i stąd to wiem.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Nope

Jak by tak bylo to riot by chyba zbankrutowal

Skin za okolo 1000rp kosztowal by 200 wiec bez przesady

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

szajsung81 podaj adres do swojego dilera że aż takie mocne prochy ci daje ;D

Nie rozsiewaj nieprawdziwych info. które rzekomo usłyszałeś bo nawet na logikę 80% przeceny i usunięcie teemo jest nie możliwe. Tak więc patrz na stronę główną lol'a czy też inne WIARYGODNE strony a nie słuchasz ludzi co cię okłamują non stop.

do6qfp.jpg

Opublikowano

dilera mogę ci podać ale to mocny Towar :D a poza tym to mój kolega mi mówił mi że mają być takie przeceny i że mają usunąć Teemo

a poza tym i tak po świętach dostanie :D

naruto2tt7.png
Opublikowano

I Ty mu wierzysz? Już było dużo plotek, że usuną Teemo etc.

Teemo ma za dużo skinów i jest "pupilkiem" RIOT'u więc go nie usuną... i na pewno nie będzie przeceny 80% RP i IP bo RIOT by za dużo stracił... A jak to RIOT to na wszystkim musi zarobić :D

Opublikowano

1 Stycznia od 20 do 22 będzie -100% ceny, ale też przerwa techniczna...

Nie, nigdzie nie potwierdzono tego. W dodatku absurdalne -80%, imo nie ma szans.

Opublikowano

czytajcie głowną strone lola tam jest zawsze potwierdzone info lub na forum też głównego lola nie rozsiewajcie głupich plot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...