Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odpalenie serwera Xenoxmt2

Confas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z odpaleniem serwera Xenoxmt2. Podczas pobierania miałem pewien bug. Mianowicie nie mogłem w ogóle go zastopować. Kiedy wszystko się już pobrało wypakowałem do folderu, odpaliłem launchera i wyskoczyło mi coś takiego.

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Może nie mieć odpowiednich uprawnienień, aby uzyskać dostęp do elementu

W trakcie odpalania Launchera byłem zalogowany na koncie Administratora. Próbowałem też starszych launcherów oraz wymieniałem się plikami z kolegami i nic nie pomogło.

Proszę o pomoc,

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz Lauchera, może coś zrobiłeś nie tak. P.S czy laucher znajduje się w folderze z clientem ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pobierz jeszcze raz Lauchera, może coś zrobiłeś nie tak. P.S czy laucher znajduje się w folderze z clientem ?

Otóż po niecałym miesiącu przerwy wznowiłem próbę gry na Xenoxie. Kolega przyniósł mi na pendrive swojego Xenoxa. Wypakowałem go na pulpit (wraz z folderem) włączyłem klienta. Nie chciał się włączyć więc nacisnąłem ze cztery razy. Komputer pomyślał a plik do odpalania Xenoxa (Xenoxmt2 launcher.exe) zniknął. Nie ma go w koszu, nie ma go w folderze z privem, nie ma go nigdzie. Nie wiecie co jest grane?

Opublikowano

Jeżeli masz windowsa viste lub wind 7 to kilknij ppm na ikone odpalającą grę i wybierz "uruchom jako administrator"

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tak tylko problem jest taki, że nie znam hasła do konta administratora. A tak btw. to w ogóle jestem na nim zalogowany i i tak nie działa ;]

Wyłączenie anty-vira również nie pomaga. Tym razem ponownie wyskakuje mi:

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Może nie mieć odpowiednich uprawnienień, aby uzyskać dostęp do elementu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...