Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Opłaca się Vi ?

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem nie wiem czy kupywać Vi, czy może inna postać.

Jest dużo ciekawszych postaci poza nią, ale może jednak mi ją polecicie ?

Czekam na propozycje

Preferuję: postaci ap mid lub ad solo

Opublikowano

według mnie Vi w next patchu dostanie nerfa na 100, także nie wiem czy warto, poza tym, są lepsze postacie, np. Rengar, miał już mnóstwo nerfów, a i tak sieje pogrom :)

Opublikowano

Vi jest OP. Jak chcesz to kup na te kilka dni / tygodni i wszystkie rozgrywki graj nią, bo potem na pewno dostanie nerf'a :(

Pozdrawiam.

Zamieniaj zdobyte punkty na RP i nie tylko! Zarejestruj się z mojego linku i pomóż mi zdobyć kilka punktów  :) Link: http://dogry.pl/r/28783912

Opublikowano

Od kiedy Vi jest op? Przeciez ja kontruje wszystko na topie. Jedynie w junlgi daje rade

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

według mnie Vi w next patchu dostanie nerfa na 100, także nie wiem czy warto, poza tym, są lepsze postacie, np. Rengar, miał już mnóstwo nerfów, a i tak sieje pogrom :)

Nie wiem dlaczego nerfa miałaby dostać skoro w late ssie za przeproszeniem pałe.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Vi jest dobra, ciezkie early, zyskuje w mid, ale w late to juz kosa. Ma swietne ulti, dobry dmg . Daje rade, choc sa lepsi championi.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto kupować Vi. Sam ostatnio założyłem temat co kupić Dariusa czy Vi ,doszły mi punkty z refów i kupiłem obie postacie. Darius jest dużo lepszy.Ciężkie early ,jedynie w jungli daje rade.A poza tym pewnie dostanie nerfa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...