Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack do nadawanie UB

esesman355

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż otrzymałem bana na jednej z moich postaci za hacki i co za tym idzie zbanowali mi 6 kont ... (po 4 postacie) z masą eq o wartości około 700zł czy jest możliwość zdjęcia bana?

Opublikowano

Nie ma hacka do ściągania blokad kont ;-) bo wtedy gracze byliby bezkarni.

Możesz napisać odwołanie :

http://support.metin2.pl/

ale jeżeli to za hacki to wątpię, że dostaniesz UB.

p.s jak masz tak wartościową postać to po kiego używasz hacków ? -,-

Opublikowano

Jest możliwość :D

Musisz napisać ticketa, ale wcześniej dać jakiemuś GM-owi w łapę.

Powiem ci tak, jak będziesz im dziennie spam wiadomości wysyłał to im się znudzi i cie może odbanuja haha.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Jest możliwość :D

Musisz napisać ticketa, ale wcześniej dać jakiemuś GM-owi w łapę.

Powiem ci tak, jak będziesz im dziennie spam wiadomości wysyłał to im się znudzi i cie może odbanuja haha.

Na pewno jak będzie spamował, to go odbanują... Nie ma możliwości na odbanowanie .

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

heheh ale lipa nie no już GM napisał każde kolejne wiadomości bedą traktowane jako spam xD jedynie w łape pozostaje dać na dobrą flaszkę ... :D nie no 20 lat to ja nie dożyje do emerytury xDDD hehehe nie no coś wymyśle może oblokam jakiś kontakt z GM <priv> ... jednego znam ale on jest GM 18 serwa a nie 24 ;/ nieee no myslałem ze macie jakieś pliczki :D heheh jeszcze pozostaje stworzenie go samemu tylko do tego potrzebne sa mi pasy do stronki html bo tam jest cos na zasadzie amx jeśli ogarnie tryb kodowania i pasy to juz jest sie w domu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...