Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ogólne pytania

30stm_MJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań, jeśli ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedzi:

1. Kiedy dokładnie (godz i data) będzie aktualizacja m2bob? Szukał ktoś na forum? Czy to pomoże w sprawnym działaniu bota?

2. Jaki jest polski niewykrywalny przez HS fishbot? Słyszałem, że większość wykrywa i dają bany, więc proszę o sprawdzone po ostatnich wprowadzeniach propozycje.

Z góry dziękuję, wiem, że jakbym szukał na forum długo to bym znalazł, ale ostatnio jest tyle aktualizacji, wprowadzeń, że ciężko nadążyć za wszystkim, a ryzykować szkoda.

Bywalec
Opublikowano

Witam, mam kilka pytań, jeśli ktoś wie to bardzo proszę o odpowiedzi:

1. Kiedy dokładnie (godz i data) będzie aktualizacja m2bob? Szukał ktoś na forum? Czy to pomoże w sprawnym działaniu bota? - Podobno w ten weekend, dokładnych liczb nie znam.

2. Jaki jest polski niewykrywalny przez HS fishbot? Słyszałem, że większość wykrywa i dają bany, więc proszę o sprawdzone po ostatnich wprowadzeniach propozycje. - Nie ma niewykrywalnych cheatów.

Z góry dziękuję, wiem, że jakbym szukał na forum długo to bym znalazł, ale ostatnio jest tyle aktualizacji, wprowadzeń, że ciężko nadążyć za wszystkim, a ryzykować szkoda.

Opublikowano

Tak wiem, że nie ma niewykrywalnych, ale chodzi mi o te, które nie wykryje mi program, abym od razu bana nie dostał. Z tym, że GM itd pisze to jakoś dam radę :) Możesz podać mi jakiś taki, którego Ty np używasz i jest wart zainstalowania?

Opublikowano
Mogę prosić o link i krótki opis jak to zainstalować, grać tym?

Czym ?

Bywalec
Opublikowano

Nie radzę Ci teraz korzystać z FishBot'a, chyba, że Ci się chce kombinować z robieniem co chwile nowych kont, bo po paru godzinach dostaniesz bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...