Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera [FACTIONS]

bonckyxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ciężko znaleźć dobry serwer, już nie robią dobrych serwerów Factions... Zwykle powstają jakieś gówna 10-40 slotowe z lagami, i zbędnymi jebniętymi modami. Pamiętam gdy zacząłem przygodę z serwerami factions w lutym na moich feriach, nie było wtedy głupiego SG, McMMO, czyste factions, bez zarabiania pieniedzy, sklepow, prac...

Tesknie za tym... Obecnie nie moge znalezc zadnego dobrego serwera, dlatego prosze, jeżeli ktoś zna jakiś dobry serwer, proszę tutaj o adres ip, czy forum. Moje wymagania:

1) Min. 60 slotów

2) Minimum 50 osób online.

3) Brak zbędnych modów jak: Survival Games, McMMO, kupowanie itemów za /money, jobsy, itd...

4) Factions i potrzebne mody.

5) Ładny spawn, konkretny, nie 10 budynków tylko jedna ładna nie kwadratowa konstrukcja.

6) Pełnoletni admini? Może nie pełnoletni, ale to mile widziane, tylko ogarnięci, co ogarniają serwer.

7) Brak lagów, lub minimalne.

8) Normalny drop itemków, a nie że diax wypada ze stone...

9) I równy podział, nie może być tak, że gracz vip może mieć gildie, a non vip nie może, czy gracz vip może mieć diax eq, a non vip nie...

Z góry dzięki za pomoc, cenie takie serwery, gdybym taki znalazł, przyprowadziłym kumpli i reklamował go. Szukamy właśnie takiego serwera do gry przez święta i cały styczeń - ferie, a może dłuzej. Moja ekipa to 5 osób

Chciałbym by minimum kilka z tych warunków serwer spełniał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...