Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Download] Multihack - ,,Extended hack"

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Cechy

Hacks / Przydatne

No-Clip (przez ściany Walk)

-Wall Walk (Spacer po ścianach)

Kara-Speed ​​(chodzić szybciej na boki)

Hack Speed ​​(wartość regulowana, szybciej)

-Super Jump (skok dalej i wyżej)

-FOVHack (dostosowanie pola widzenia)

-OreESP (Pokaż ściany rudy koryta, różne kolory dla każdej rudy)

Zoom Hack (zoom out dalej niż zwykle)

Zegar (sprawdzić w grze w czasie)

Menu w grze:

newmnu.png

Menu w grze zaprojektowane do ekranu głównego

-Hideable / Show Able

-Window/Fullscreen Obsługuje trybu

-całkowicie sterowalne z kursorem myszy

Przyciski i suwaki

-Wyjątkowo łatwy w użyciu

-Całkowicie przenośne (menu)

inny

Auto-update (powinno działać po aktualizacji)

-Autoinject (łatwe kliknij dwukrotnie, aby uruchomić hack)

Hotkeys

Menu -Show/Hide: Strona główna / Pos1

Włącz Speedhack: Shift (trzeba trzymać)

-Fly / Rocket: Ctrl + Spacja

Jak

-Pobierz i rozpakuj plik *. Rar archiwum z załącznikami

Uruchom swój Guild Wars 2 i przejść do wyboru postaci

Uruchom "eXtended.exe GW2" z GW2 katalogu eXtended

-Poczekaj, aż moduł zostanie załadowany

Menu powinno pojawić się w lewym dolnym rogu Twojego GW2

wykrywanie

Status: niewykrytych

Teraz, nie ma detekcji w Guild Wars 2 klienta.

Zawsze kopii zapasowej bieżącej GW2.exe i porównać go do nowego,

więc chcę zauważyć, gdy włożyli wykrywanie do klienta i wiedzą, co zmienić.

Jedyną rzeczą, która może Ci zakazane byłoby inni gracze sprawozdawcze cię.

Tylko nie włamać Infront nich i powinno być w porządku.

Tak więc, nie jestem odpowiedzialny za wszelkie zakazy spowodowane przez ten program.

Nadchodzące

radar

-Może Teleport

-Coś mi się znaleźć

zawartość archiwum

GW2 eXtended.exe

GW2 eXtended.dll

-Readme.txt

Screny:

newmenu.png

Download:

http://speedy.sh/Vn5t4/GW2-eXtended-1.7.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/feb37f89ce0222c0c382207b496f8c9a593f8f605e180d548a2a85b89dca0c4a/analysis/1356119893/

Źródło:

http://www.elitepvpers.com/forum/gw2-hacks-bots-cheats-exploits/2246560-release-gw2-extended-multihack-buffy.html

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A pozwolenie buFFy'ego masz na wstawianie tu tego? I poza tym zrobione na "odwal się".

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Opublikowano

2@Up jest to praca na konkurs MPC. Mam nadzieję, że nagroda w postaci 5% ukróci Ci język i się zastanowisz następnym razem zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Ja mogę się kłócić bo buFFy! nie zezwalał opublikowania jego hacków, botów czy tez radaru bez pozwolenia, polecam lekture kilku jego postów na epvp.

A jak jeszcze jedna osoba napisała wklejenie tekstu do Google Translate nie jest wyczynem i wygląda to skromnie powiedziawszy - tragicznie.

Ale i tak meritum sprawy jest brak zezwolenia autora hacka...

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Opublikowano

I co z tego że zakaz wklejania hacka ... wiesz ilu Coderów tak pisze nawet na mpc po czym hacki latają po sieci . Drzesz się a i tak nic z tym nie zrobisz -,-

Zbieram +

Opublikowano

Nie każdy uczy się angielskiego, niektórzy uczą się niemieckiego. Do prac na konkurs miała być instrukcja jak używać tego hacka. Co do publikowania, to nie wiem, lecz Paradisia mógł zdobyć zezwolenie, zaznaczając iż jest to praca na konkurs.

Opublikowano

Nie każdy uczy się angielskiego, niektórzy uczą się niemieckiego. Do prac na konkurs miała być instrukcja jak używać tego hacka. Co do publikowania, to nie wiem, lecz Paradisia mógł zdobyć zezwolenie, zaznaczając iż jest to praca na konkurs.

Niech da skan rozmowy z BuFFy! ze Skype albo epvp. Znam trochę BuFFka i on nie daje zezwoleń na publikowanie botów, jeżeli nie są one wprost od niego. Dla mnie powinno to być zweryfikowane podczas rozmowy z twórcą bota. Bo to jest nie fair w stosunku do twórcy jak się go robi w ciula...

To tak samo jak publikowanie danych do botów płatnych np. WW Bot też od ww. autora.

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Opublikowano

yhmm a ja bym prosił aby admin sprawdził ip tego buFFy! bo każdy jest w stanie stworzyć konto na mpc zresztą skoro znasz BuFFka to też udowodnij proste ...po co z igły robicie widły zobaczcie sobie inne fora ... jest tak samo to co wrzucasz do sieci jest publiczne i nikt nie zablokuje tego -,- na pewno połowa twoich gier na kompie to kopie z torrentów albo innych for to ja stanę po ich obronie nawet jeśli nie gry to oprogramowanie po co się mieszasz jak sam na 100% też tak robisz tylko nie hacami ale oprogramowaniem -,- ...

Zbieram +

Opublikowano

Okey we See :D but everything on the internet is public, I think that you're using pirate WinRar or another pirate software , game. Now you see how the creator feels. Sorry for my english if there are mistakes ;]

I respect your opinion:]

@Down

Tutaj był jeszcze inny komentarz od Buffego dla tego teraz widać że jest post pod postem

Zbieram +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze to nie miałem po prostu czasu na przetłumaczenie tego i w dobry sposób poprawienie graficznie etc. za co przepraszam.

Myślałem, że konkurs będzie na ilość, a nie na jakość.

Takie wytłumaczenie z mojej strony.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Seranthon Co ty tak naskakujesz co ??? Przecież autor nie napisał że to jest jego praca itp ... Nie wiem o co ci chodzi .. Chłopak chciał pomóc a ty dup na nie go bo to nie je go itp .. Chłopie ogarnij się trochę .. Ja wiem że pliki mają jakieś prawa itp no ale do przesady . Wiesz co może idź to zgłosić na Policje ... Sorry za to ale się nie mogłem powstrzymać ...

Opublikowano

@Up spokojnie, Seranthon nie wchodzi na MPCForum od 13 stycznia. Jeżeli Buffy! Nie życzył sobie udostępniania jego hacka to miał prawo to do Niego zgłosić. Jak widzisz Buffy! odpowiedział i wszystko gra :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...