Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowy serwer By Pablo. FreeBuild [1.4.6]

Pablo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do Serwera:

xxx

Serwer jest robiony przezemnie.

Nikt nie pomagał.

Pluginy sam dobierałem na serwer taki jaki ja mam..

w Server Properties należy pozmieniać troszke :) a mianowicie większość bo wszędzie dałem cos takiego

#Minecraft server properties#Sat Dec 15 14:24:09 CET 2012generator-settings=Paczka serwerowa by Pablo. // Jakiś Generatorallow-nether=Paczka serwerowa by Pablo. // Czy Chcemy Nether?level-name=Paczka serwerowa by Pablo. // Nazwa Świataenable-query=Paczka serwerowa by Pablo. //allow-flight=Paczka serwerowa by Pablo.server-port=Paczka serwerowa by Pablo. // Port Serweralevel-type=Paczka serwerowa by Pablo. // Typ Levelaenable-rcon=Paczka serwerowa by Pablo. //level-seed=Paczka serwerowa by Pablo.// Seed mapyserver-ip=Paczka serwerowa by Pablo.// Nasze ip - Gdy ma sie serwer na hostingu to tam masz ip a jak masz taki z kompa to biezesz ze strony twojeip.wp.plmax-build-height=Paczka serwerowa by Pablo.// Wysokość czy jakoś takspawn-npcs=Paczka serwerowa by Pablo.// Czy chcemy aby npc nam się spawnowały?white-list=Paczka serwerowa by Pablo.// Czy chcemy białą liste?spawn-animals=Paczka serwerowa by Pablo.// Czy chcemy aby były zwierzęta na serwerze?snooper-enabled=Paczka serwerowa by Pablo.hardcore=falsePaczka serwerowa by Pablo. // Jak sama nazwa wskazuje czy chcemy aby serwer byl HardCortexture-pack=Paczka serwerowa by Pablo. // Texture packonline-mode=Paczka serwerowa by Pablo.// Czy chcemy aby serwer był na premium?pvp=Paczka serwerowa by Pablo.// Czy chcemy PVP?difficulty=Paczka serwerowa by Pablo.// Trudnośćserver-name=Paczka serwerowa by Pablo.// Nazwa Serweragamemode=Paczka serwerowa by Pablo.// Czy chcemy aby każdy gracz na start mial gamemode?max-players=Paczka serwerowa by Pablo.// Maksymalna ilość graczyspawn-monsters=Paczka serwerowa by Pablo.// Spawnowanie potworówview-distance=Paczka serwerowa by Pablo. // Patrzenie na Dystansgenerate-structures=Paczka serwerowa by Pablo.// Generowanie "Struktur"spawn-protection=Paczka serwerowa by Pablo. //motd=Paczka serwerowa by Pablo. // Wołacz albo coś zachęcającego do grania na serwerze//Wszędzie trzeba pozmieniać bo wpisalem wszędzie że paczka jest odemnie a nie kopiowana.

Wszędzie ze to by ja.

Za niedługo będe dodawał dużo pluginów i będą ChangeLogi.

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

A może jakiś opis pluginów, permissons, rang? Nie pobiorę paczki bo nawet nie widzę sensu pobierania nie opisanej paczki

KHA`ZIX!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...