Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] MicroVolts Ammo Hack

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[TuT][MicroVolts Ammo Hack]

1.Ściągamy bypassa lub "killujemy Xtrapa" ten tut będzie w następnym poradniku

2.Włącz proces MicroVolts w cheat engine

3.Zmień w Exact Value na 4 byte

4.Idź do inwentarzu

5.Naciśnij na byle jaką broń wyświetli ci się ile ma broń ammo

6.Wyszukaj "value" która odpowiada za ammo w tej broni a potem zmień na 99999

nostaleh.png
Opublikowano

To jest łatwe używasz bypassa idziesz do inwentarzu naciskasz na byle jaką broń pisze że ma np. 3 ammo wyszukujesz to.Wyszukujesz adres ammo tej broni i zmieniasz na 9999

nostaleh.png
Opublikowano

To jest łatwe używasz bypassa idziesz do inwentarzu naciskasz na byle jaką broń pisze że ma np. 3 ammo wyszukujesz to.Wyszukujesz adres ammo tej broni i zmieniasz na 9999

To to jest akurat bułka z masłem, gorzej jest z xtrapem.

Ja już próbowałem chyba 4 sposoby z bypassem, większość działała ale po 4 minutach grania - crash..

Wyjaśnij jak ominąłeś xtrapa i czy po ominięciu nie masz crashów.

Opublikowano

Nadal nie czaje jak to zrobić.

daje na 4bit value i szukam te 3 ammo.

wyskakuje ze 200k wyników - znajdź ten 1 który bd dobry ;/

UP@Da sie ominąć crashowanie ale musisz mieć win xp,vista albo win 7 32 bit tu masz tuta :

http://www.mpcforum.pl/topic/434937-zapisy-na-wspolna-gre/

Zapisy na wspólną grę ?

Opublikowano

Jezu robisz tak.Zaznaczasz wszystkie wyniki zaczynające sie od 0 do 1 a potem zaznaczasz połowe zmieniasz np. na 1 jak widzisz że ci sie zmienia to zaznaczasz mniej wyników z tej połowy zmieniasz na 2 jak ci sie nie zmieni to zmieniasz mniejszą część na inną liczbę jak ci sie zmieni to robisz tak samo zaznaczasz mniejszą liczbę i zmieniasz na inną liczbę aż znajdziesz ja tak robiłem i mi działa :) i sory pomyliłem sie chodziło mi o ten filmik

http://www.youtube.com/watch?v=KkEMcW20sT4

nostaleh.png
Opublikowano

Jezu robisz tak.Zaznaczasz wszystkie wyniki zaczynające sie od 0 do 1 a potem zaznaczasz połowe zmieniasz np. na 1 jak widzisz że ci sie zmienia to zaznaczasz mniej wyników z tej połowy zmieniasz na 2 jak ci sie nie zmieni to zmieniasz mniejszą część na inną liczbę jak ci sie zmieni to robisz tak samo zaznaczasz mniejszą liczbę i zmieniasz na inną liczbę aż znajdziesz ja tak robiłem i mi działa :) i sory pomyliłem sie chodziło mi o ten filmik

http://www.youtube.com/watch?v=KkEMcW20sT4

Jeszcze jedno.

Na tym filmie, jak i z resztą na filmie onevodki trzeba w tym slash detective wyłączać procesy - trzeba po kolei (jak możesz to podaj) czy można losowo ?

Opublikowano

Mam jeszcze 2 pytania.

1.Gdy zaznaczam te wyniki to mi laguje cheat engine. Tak powinno być ?

2.Te memory odpowiadające za ammo jest u góry czy na dole tych wyników ?

Opublikowano

1. Zaznaczam powiedzmy 125.000 procesów i staram się przenieść do zmiany i wtedy laguje.

2. Ta wartość odpowiedzialna za ammo w broni jest na dole tych wyników czy bardziej u góry ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...