Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana buildu?

DaVVidzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko, Otóż mam postać full int spear(cold,heu,fire 140lvl z setem garment na sunach. Moim pytaniem jest, czy warto by bylo zmienic fire na force? Postac bym chcial pod pvp. Dziękuje za wyjaśnienie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko, Otóż mam postać full int spear(cold,heu,fire 140lvl z setem garment na sunach. Moim pytaniem jest, czy warto by bylo zmienic fire na force? Postac bym chcial pod pvp. Dziękuje za wyjaśnienie.

Czy warto.. Pewnie swoje + byś znalazł, ale pomyśl ile to czasu Ci zajmie zmiana bulidu.

Opublikowano

Więc tak zacznijmy od tego pod co budujesz swój build. Jeżeli typowo pod pvp to musisz mieć moim zdaniem cold/heu/fire , dlaczego nie zamienić cold na force, bo od zawsze nuker czy inna postać bez cold to szmata za przeproszeniem, bez manashielda nic nie zrobi i padnie na jednego stongbowa ;)

Jeżeli robisz postać pod exp to polecam fire zamienić na light, nuki obszarowe (wiem fire też ma), speed , attack magiczny.

Opublikowano

Mówisz że do pvp ja bym osobiście zrobił :

heu max - fire max ( imbues ) - light max ten buff na mag attack - reszta w colda

taka jest moja opinia i robiłem już taki bulid i dobrze się sprawdzał

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Mówisz że do pvp ja bym osobiście zrobił :

heu max - fire max ( imbues ) - light max ten buff na mag attack - reszta w colda

taka jest moja opinia i robiłem już taki bulid i dobrze się sprawdzał

Ja osobiście już opuszczałem light z bieganiem dawałem radę i okazuje się że lepiej mi się grało fire/cold lecz po pewnym czasie odczuwa się brak lighta..
Opublikowano

Ja osobiście już opuszczałem light z bieganiem dawałem radę i okazuje się że lepiej mi się grało fire/cold lecz po pewnym czasie odczuwa się brak lighta..

Niby tak ale na pvp bez lighta sie ssie ponieważ masz mniejszy mag attack a cold dużo ci nie da do attacku tylko snowa dużo % i nic więcej
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Niby tak ale na pvp bez lighta sie ssie ponieważ masz mniejszy mag attack a cold dużo ci nie da do attacku tylko snowa dużo % i nic więcej

Osobiście zawsze grałem bow fire,light domieszka colda (20lvl) a teraz np robie duala już mi sie nudzi i sie bawie :D.

Opublikowano

Osobiście zawsze grałem bow fire,light domieszka colda (20lvl) a teraz np robie duala już mi sie nudzi i sie bawie :D.

Jak kiedyś grałem bowem genialna postać do pvp to robiłem bow / fire / force ale problem był w tym że force nie zawsze było dobre bo pile były zbugowane i debuffy nic nie dawały ;c to co napisałeś jest ciekawe z tym bowem :) jak będę jeszcze grał na jakimś serwie to zrobię sobie taki bulid na probe
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Jak kiedyś grałem bowem genialna postać do pvp to robiłem bow / fire / force ale problem był w tym że force nie zawsze było dobre bo pile były zbugowane i debuffy nic nie dawały ;c to co napisałeś jest ciekawe z tym bowem :) jak będę jeszcze grał na jakimś serwie to zrobię sobie taki bulid na probe

Nie słyszałeś o nim wcześniej? Kulturalnie 20 colda Ci styka pamiętam że taki miałem na SWSRO o ile czaisz ten serwer jeszcze wtedy sobie bow sox dropłem na 11dg i normalnie się zakochałem, ale potem sobie zwaliłem i mi przeszło...

Opublikowano

Nie wydaje mi się to zbyt dobrym pomysłem,strata czasu i nie wiadomo jak sprawdzi się taki build.

Żaden bulid nie jest strarą czasu każdy musi się nauczyć na własnych probach i błędach. Więc DaVVidzio poczytaj temat i wybierz sam dla siebie co ci pasuje

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...