Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przez dłuższy czas jestem użytkownikiem tego forum, lecz jakoś nie miałem pomysłu żeby coś sensownego napisać. Dziś przedstawiam nowego iBota, który wyszedł tuż przed chwilą pod najnowszą wersję SRO. Projecthax.com ostro nad nim pracowało ostatnimi czasy i wreszcie opublikowało link. Działa pod ecsro, ecsro vip, sjsro i innych. Na prywatnych serwererach skrypty tworzy się tak samo jak na isro. Poniżej zamieszczam link wraz ze skanem.

Skan:

skanvy.th.jpg

Link:

Tu był link!

Jeśli nie ufacie użytkownikowi z taką małą liczbą postów to popatrzcie na moją datę utworzenia konta.

Miłego botowania.

--------------------------------------------

Powodem usunięcia linku był keylloger. Użytkownik został już nagrodzony za to banem.

//Rosire

Opublikowano

dziala normalnie jak ibot z tym ze pod wszystkie wersje. trzeba zmienic wersje w pliku version ale to chyba kazdy kto mial stycznosc z ibotem wie

Opublikowano

Hmm MD5 niby się zgadza bo na skanie i normalnie jest ta sama "6ad765ffafe534d2c7130d7002b00175" czyli ten plik został zeskanowany. Ale mi to strasznie zalatuje binderem... Na PH ostatnia wersja tego bota to 1.0.50. No i jeszcze duża różnica w rozmiarze pliku .exe w porównaniu do poprzedniej wersji (tutaj 693912 bajtów a w 1.0.50 246784 bajtów czyli tak jakby był tam ukryty 2 plik...).

@exdshr

GUI nie zajmuję ponad 400000 bajtów :] Dla mnie to pic po prostu. Może nam podasz źródło z którego ściągnąłeś (mam na myśli dokładny link)? Administracja w tym wypadku raczej się nie obrazi :P

@rosire

A jednak zbindowany keylogger tak jak myślałem :P

Opublikowano

wiedzialem ze pojawi sie taki zarzut, ale menu jest troszke zmienione przez co plik .exe waży trochę więcej od poprzednika. na nast. pytania odpowiem dopiero wieczorkiem

Opublikowano

Powiem tak. Jeśli ktoś to ściągnoł i uruchomił to niestety ma trojana ale jest prosty sposób na pozbycie się go :D Wystarczy wyłączyć proces "scvhost.exe" i następnie wejść do "C:\Users\Rosire\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup"(to jest ścieszka dostępu na systemie Windows 7) i usunąć plik "scvhost.exe". Bardzo dobrze ukryty keylloger kolego ale niestety nie dla mnie xD Ban.

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...