Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dropnąć głowę Steve'a na sewerze multiplayer ?

LucKy_skiLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dropnąć głowę Steve'a na serwerze multiplayer lub niech ktoś powie jak zrobić miksture na expa

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube

Opublikowano

Aby dropnąć głowę Steve'a trzeba zabijać graczy ( chyba). A miksturę można uzyskać w trybie Creative.

;)
Opublikowano

Jeśli prowadzisz serwer minecraft, wgraj plugin OtherDrops.

Ustaw drop po zabicu gracza że wylatuje z niego głowa, innego sposobu nie ma...

Opublikowano

Możesz ją wziąć jedynie z GM.

I założyć ją na swoją głowę ale komendą /hat Musisz być na serwerze mieć podstawowe pluginy

Cześć.

Opublikowano

Albo wgrać plugin Player's Heads (czy coś takiego) i po zabiciu jakiegoś gracza wypada jego głowa - jeśli ma skina to masz jego głowę ze skinem.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Nie da sie dropnac Głowy Stave,

jest Plugin ( nawet nie wiem czy nie essentials ) i tam mozesz ustawic czy maja dropic z Gracza czy nie

xxx

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@kajsksus

Zgadzam się, wgraj plugin Player Heads, a z graczy będą wypadać głowy po zabiciu, lub po wpisaniu komendy /head <nazwa gracza>.

Pozdro! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...