Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rp SMS

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem smsa z kodem, wszystko poszło i dostałem takie coś:

"Odpowiedz PAY aby ukończyć transakcje z RIOT GAMES."

Kiedy chce odpowiedzieć nie moge bo dostałem tego sms od INFO.

Co robić?

Opublikowano
  • Odpisz na sms tekstem P{AY i rp wpłyną na konto

Może się bardziej rozpiszę.

Po wpisaniu mojego numeru telefonu, dostałem od "Info" wiadomość: Dziękujemy. Wyślij Pay na 91068 aby rozpocząć transakcję z Riot Games EU2. Koszt smsa: 12:30PLN z VAT. Całkowity koszt: 14.76 PLN."

Wysłałem smsa o treści PAY na podany numer - na stronie zaliczyło mi kwotę 12.30 PLN, po czym dostałem od tego samego "Info" smsa o treści: Odpowiedz PAY aby kontynuować transakcję z Riot Games EU2. Koszt SMSa: 2.46PLN z VAT. Całkowity koszt: 14.76PLN.

No to odpowiedziałem "PAY" na ten sam numer, czyli do tego "Info". Pozostałej kwoty 2zł z hakiem już mi nie zaliczyło, więc wygląda na to, że ten sms zwrotny do nich nie dociera.

Opublikowano

Mam jeszcze 11zł. Poprostu nie mogę odpisać na tego sms bo w rubryce numer mam wpisane "Info" czyli to od czego dostałem sms wzrotny. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Wczoraj chciałem kupić RP za sms też za 14zł... Nie chciała mi płatność wskoczyć na sam koniec. Potwierdzenie wysłałem i co? Ch*j ci w d*pe. Zeżarło mi 25 złotych:) Support mi do dzisiaj nie odpowiedział;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wczoraj chciałem kupić RP za sms też za 14zł... Nie chciała mi płatność wskoczyć na sam koniec. Potwierdzenie wysłałem i co? Ch*j ci w d*pe. Zeżarło mi 25 złotych:) Support mi do dzisiaj nie odpowiedział;/

Support ma na odpowiedz max 70dni .. a nie 1h.. wiesz ile oni mają graczy ? no własnie

tym bardziej idą swięta... kto ci będzie siedział przed monitorem i czytał zgłoszenia

Mi ostatnio odpowiedzieli dopiero po 4dniach

Opublikowano

Wysłałeś na 2 różne numery czy oba na ten sam? Pierwszy powinien być wysłany na 91068 a drugi na 7268

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wysłałeś na 2 różne numery czy oba na ten sam? Pierwszy powinien być wysłany na 91068 a drugi na 7268

Kocham Cię!

Nie mialem tego drugiego numeru ponieważ sms zwrotny dostałem od INFO ;))) Mam rp wszystko dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...