Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Dział "Margonem"

KAMIKADZEKKS

Propozycja  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcieliby?cie nowy dzia? "Margonem"

2. 2. Je?eli by si? uda?o utworzy? dzia?, chcieli?by?cie abym by? na nim KidMod'em?

• Tak.
      0
    • Nie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam propozycje co do MPCForum.pl :) aby dodać dział Margonem, przydałby się ten dział, ponieważ gra chwali się on dużą popularnością :) Na pewno użytkownicy byli by za tym (zresztą zrobię ankietę) :)

Dodatkowo mogę powiedzieć, że jeśli był by ten dział, to mogę się zgłosić na ochotnika jako KidMod tego działu :)

I jak podoba się propozycja?

Opublikowano

I jak podoba się propozycja?

Nie.

@Down

Ma własne rozbudowane forum. Nic nowego by tutaj nie było. Mało osób gra w to na tym forum.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@up

Mógłbyś podać powód, czemu ten dział z tą grą nie może być na forum?

No ale jednak można by było zrobić, nawet na same wskazówki, czy "cheaty" jeżeli by istniały. Z tego co wiem, jest parę "bugów" na których można coś zyskać. W końcu MPCForum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online chyba po to kokosz robił to forum...

Opublikowano

Był jeden taki temat, jednak ja bym spróbował jeszcze raz, ponieważ serio nie raz można pomóc użytkownikom poprzez takie fora jak powiedzmy to :) Na pewno jakby powstał taki dział, pojawiły by się posty od innych userów, ja bym dodał ^^ I tam koleś co zakładał propozycje, widzę że było mu obojętnie. Ja będę bronić propozycje :DD xD

Opublikowano

Było już w chuj tematów o tej grze.I nawet 1 podał Epean.Za mało ludzi ludzi gra w tą grę + były by 4-5 cheatow do niej ale nic po za tym.Jestem na Nie

BTW

ta druga ankieta to żart? kidmod to kolorek + kilka uprawnień -,-

Opublikowano

Po raz kolejny na nie. Chcesz uzasadnienia? Patrz poprzednie sugestie dot. tego działu.

Ps. Czy ty przypadkiem nie lecisz na rangę? -.-

/edit

btw. Chcesz kida a nie znasz regulaminu?! No way.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...