Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka.Szukalem ostatnio w necie filmu oszukac przeznaczenie 4 (final destination4 ) ale nie moglem nic kurwa w jednym linku dzialajacego znalezc...jakby ktos mi podal link do filmi (w jednym max 2 linkach) albo jakis serwis taki jak np: instalki.pl zeby bez limitow sciagac bo nie chce mi sie czekac 2-3 az sie film sciaganie jak sie moze w 30 min sciagnac..z gory dzieki a za pomoc bedzie pare piateczek :)))

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ściągnąć się nie da chyba, że masz konto Premium na www.megavideo.com albo na www.pobieraczek.pl już nie pamiętam ale na necie tez można no nie?;D

userbarwb.png
Opublikowano

boshe przeczytaj jeszcze kilka razy moj temat izrozum ze mi chodzi o normalne pobranie tylko nie 10000000 linkach tylko w 2 max albo z serwisu takiego jak np : instalki czy cos w tym stylu :)

Opublikowano
ok a teraz mi powiedz jak to sciagnac :)) bo mi zalezy zeby to sciagnac :P

ściagnij program: Ares i tam wpisz w wyszukiwarcje..

Opublikowano
boshe przeczytaj jeszcze kilka razy moj temat izrozum ze mi chodzi o normalne pobranie tylko nie 10000000 linkach tylko w 2 max albo z serwisu takiego jak np : instalki czy cos w tym stylu :)

No rozumiem moim zdaniem to ściągniesz jedynie albo z torrentów albo z www.megawarez.eu jeszcze nie sprawdzałem czy jest ewentualnie to chomikuj.pl z wymienionych ściągasz 1 kliknięciem ale chomikuj.pl wymaga rejestracji i szukanie plików wymaga premium a megawarez porostu rejestracji więc polecam ci megawarez.eu albo torrenty ale ja osobiście ci polecam obejrzeć na necie trochę słabsze piksele ale zawsze jest mnie tam się podobało...

Ale żeby nie było nie reprezentuję żadnej z stron...

userbarwb.png
Opublikowano
kurde znowu zarejestrowalem sie na playtube i potem jak biore tam pobierz filmy to mi wyskakuje jakas stronka floody czycos i dupa :://///

no za free nie dadzą ściągnąć na takich jak ty(bez obrazy) oni zarabiają bo w końcu cie to znudzi i kupisz te premium...ale wiem, że ty się nie dasz ;]

Mówię megawarez albo torrenty nie ma innego wyjścia =\ chyba, że ktoś z forumowiczów zna jakąś hojną stronę która da pobrać...

userbarwb.png