Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WL]SzkolnaMasakra ala Kwadratowa Masakra

Mateuszprogamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chcialbym wam zaprezentowac moj zajefajny serwer w ktorym ja VirgiaS , Pepe199012 jestesmy adminami.Otworzylismy serwer na podstawie :) Serii Kwadratowa Masakra.Zainspirowala mnie w projekt gdzie jest 10 slotow.Sa tam takie pluginy jak na kwadratowej :) Podania sa proste

Imie:

Nick W minecrafta:

Staż:

Lat:

Mikrofon:

Dlaczego ty:):

Opisz siebie :)

kto wygra zaprosze go do skype napisze mu ip i zostanie dodany na white list

Opublikowano

Imie:Jakub

Nick W minecrafta:someonel1

Staż: 1rok 2 miesiące

Lat: 13

Mikrofon: Jest , nie zawsze mogę gadać ale często :)

Dlaczego ty:):Ponieważ uwielbiam serwery typu kwadratowa masakra , jestem ogarnięty nie griefuje innych budowli :)

Opisz siebie :) : Mam 13 lat , gram w piłkę ręczną i nożną , znam ortografie i w ogóle , mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie podania :)

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Imie: Daniel

Nick W minecrafta: Pawlik

Staż: Ok 1-1.5 roku

Lat: 15

Mikrofon: Jest ;D

Dlaczego ty:): Gdyż szukam serwera ala Kwadratowa Masakra, można na takich serwerach poznać ciekawych, sympatycznych ludzi.

Opisz siebie: Lubie grać w koszykówkę, poza MC gram jeszcze w League Of Legends, słucham dubstepu, na zime lubię pojeździć na nartach :). Proszę o zaakceptowanie podanka ;D

Opublikowano

Imie:dominik

Nick W minecrafta:Mroczny315

Staż:1.6.6 beta

Lat:12

Mikrofon:dobry

Dlaczego ty:):Ponieważ lubię minecrafta , lubię pograć w ogarniętym teamie , Długo nie było Kwadratowej a pograłbym sobie

Opisz siebie:Mam na imię Dominik , chodzę do 6 klasy i jestem ogarniętą osobą . Interesuje się informatyką , a w wolnym czasie lubię pograć w piłkę lub pojeździć na łyżwach

Opublikowano

Imię: Mateusz

Nick: GamerMateusz

Staż: gram od wersji 1.7.3

Lat: 16

Mikrofon: Mam

Dlaczego ja? Szukam fajnego serwera na którym bendą grać osoby miłe, sympatyczne i które pomogą w potrzebie :D

Coś o sobie: Mam na imię Mateusz lubię grać w mc i w cs'a, gram na serwerach typu survival.

35353.png

35823.png

22738.png

30285.gif

Opublikowano

Pawlicki Witam cie w zespole gratulacje :)

Mroczny Witam cie w zespole gratulacje :)

Mateusz sorki nie dostales sie :/ twoja ortografia :( Moze w przyszlosci a wszyscy co doszli niech napisza mi na pw nazwe do skype ;)

Opublikowano

Imie:Mikołaj

Nick RockMiguel

Staż:Od wersji 1.5

Lat:13

Mikrofon:Posiadam.

Dlaczego ty:): Dlaczego ja? Ponieważ gram uczciwie, znam ortografię i szukam serwera na którym można pograć z uprzejmymi osobami. I chcę nagrywać z serwera stylu Kwadratowa Masakra.

O mnie: Mam na imię Mikołaj lubię grać w Minecraft'a i grać w piłkę nożną.

Opublikowano

Imie:Dominik

Nick W minecrafta:DYNIAPL

Staż:3 lub 2 lata

Lat:13

Mikrofon: ISmart

Dlaczego ty:):bo nie grifuje

Opisz siebie :) Jestem spk

Opublikowano

Nie polecam serwera - Admin co chwile kasuje mape i wygrywa od nowa ;/ 0/10 bylem najbogatszy bo kopalem na f3 na 13 klocku , a jego dupni koledzy nie umieja grac i nie wiedzieli o f3 i mnie zbanowal za to ... HAHAHAH ZALOSNE

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Imie:Adrian

Nick W minecrafta:ProLegend

Staż: od alpha

Lat:16

Mikrofon:posiadam

Dlaczego ty:): myślę że nadajaę się na ten serwer lubię pomagać innym i pracować w w grupie. jestem kulturalną osobą która nie przeklina. Nie lubię analfabetyzmu wśród minecraftowiczów typu "dzienki" "choc" a na koniec zna się na ortografii :D

Opisz siebie nie jestem grieferem lubię sport.chetnie pomagam innym :D

Opublikowano

Imie:Adam

Nick W minecrafta:Tokit

Staż:3lata

Lat:11

Mikrofon:Tak

Dlaczego ty:):Bo lubie grac na takich servach i poznawac innych graczy

:D

Opisz siebie

:) Mam zolte wlosy wzrost 1.30 :D Lubie grac w pilke i interesuje sie komputerami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, tylko czas zmarnujecie co 24 godziny jest nowa mapa... Administracja mówi ze gra jak normalny gracz a dają sobie eq podchodzą i cie dedają, a jesli masz np. lepszy dom niż oni to poprostu go rozwalają ...

NIE POLECAM !

|| Już ponad pół roku na Mpc ||

|| Zapraszam na serwer minecraft CraftyPL ||

Opublikowano

Nie polecam serwera - Co chwilę nowa mapa, Admini ostatnio nawet nie potrafili dać graczom dostęp do komendy na teleport do spawnu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...