Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Grota Wygnańców V3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak potrzebuje plików klientowych Groty Wygnańców V3! taka sama jaka jest na metin2.pl ( Nie, nie chce Komnaty Smoka połączonej z Atlantydą V2 bo to każdy ma ) chce po prostu samą mapkę taka jaka jest na metin2.pl. Za pomoc 5 i +

Pozdrawiam

FaZa

69sf.png

Opublikowano

Myśle ze tylko twórcy metin'a 2 .pl ci to udostępnią ;P czy wogóle udostępnią ... Trudno jest taką mapę zrobić . Jest wiele innych map na priva np zombie , GnollMap itd.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up nie :) na metin2.pl jest na niebiesko świecąca komnata a ta co ty mi dałeś to jest Atlantyda v2 + Komnata. :( kilka serwerów ma taką mapkę jaką ja chce:/ wiem że np ta komnata była w Update GF 2011 ale linki wygasły :/

+ Edit up up! ja robie Hard priva i nie szukam żadnych beznadziejnych mapek!..... ja u siebie w kliencie mam nawet te mapki które dopiero co na Becie testowane były ale bardzo potrzebuje tej Komnaty :(

69sf.png

Opublikowano

Skopiuj pliki atlantydy v1 lub v2 następnie zmień nazwe spakuj w eix oraz epk dodaj do atlantis i do serwera zmień kordy zresetuj serwer podmień pliki w packu dopisz w indexie

*

nazwa_mapy

*

Wiem że to nie jest tak opisane ochh, ahh tylko mu pod powiadam .. ;) Zrób tak jak byś dodawał nową mape ; )

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...