Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lockowana Kamera

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zagrałem na zablokowanej kamerze 550wygranych meczy chcialem nauczyc sie grac na luznej lecz po tylu grach na zablokowanej nie jest to latwe poprostu nie jestem przyzwyczajony do bezwarunkowego przesuwania kamery przez co trace koncentracje np na lasthitach lub zabijaniu gracza

Czy macie jakies porady co do nauki gry na luznej kamerze i ile czasu powinno mi to zajac?

Opublikowano

Tak samo jak z grą na Smartcastach - 10 gier i po krzyku lub jakieś 2 dni. Jak nie czujesz się pewnie to przeprowadź proces przystosowawczy na botach.

Kiedy potrzebujesz kamerę na siebie - wciskasz Spację.

wikmk9.jpg

Opublikowano

granie na zablokowanej kamerze , no cóż bardzo ogranicza twoje pole widzenia . Trudno jest mi cokolwiek poradzić , bo dosyć dziwny problem . Radą jest po prostu grać nawet jeśli miało by to skutkować złymi wynikami . Myśle że to sytuacja podobna do smartcastów - kilka gierek/dni i już nie sprawia to problemu :)

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

No wlasnie od dzis zaczolem uzywac smartcastow i od teraz zaczne sie uczyc na luznej. Ok mysle ze close. Dzieki i lajki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...