Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]aktualizacja minecrafta i serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem wszystkie serwery po wprowadzeniu nowej wersji minecrafta (dziś) mają już na nią pluginy?

Jak to się robi? Są jakieś programy??

Czy trzeba te pliki wrzucać z serwa na kompa a potem z powrotem??

Opublikowano

niektóre pluginy sa kompatybilne z nowa wersja . lecz inne moga miec z nia problemy moga nam psuć serwer i trzeba czekac na aktualizacje tego pluginu .

tunadole-syg.jpg
Opublikowano

plugin z wersji 1.4.5 może działać na wersji o 1 wyższej w tym wypadku 1.4.6

Nie prawda... Może i dzialac nawet na 1.9.9.9 a może juz nie dzialac o nr wyżej... Zależy od zmian wprowadzonych w bukkita :-)

Co do reszty wystarczy bardziej poszukać... Ja z 45 plutonów na moim serwie mam tylko 2 nie sprawne :-)

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

Jeśli mam miasto pełne cuboidów na 1.4.5, a na 1.4.6 nie działa ten World Guard, to znaczy że muszę wszystko na nowo robić?

Opublikowano

ehh nie zrozumiales... Jedne bd dzialac drugie nie i tyle musisz poszukac gdzie indziej niz tylko na bukkit.org....

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

Spróbuj pobrać plugin Vault mi to pomogło z wieloma pluginami. A tak już poza tematem to czy wyszła oficjalna wersja bukkita 1.4.5 ? Bo z tego co wiem to nie a już następna wersja :) leniuchy jedne z tych gości co robią bukkita

Opublikowano

Ale dalej nie rozumiem; czy te wszystkie cuboidy zostaną, jeśli wymienie WorldGuarda na nowego?

tak samo z sklepami, rankami itp....

Opublikowano

Czy te wszystkie cuboidy zostaną? Jeśli wymienie WorldGuarda (np. 1.4.5) na nowego (np. 1.4.6)? I gdyby ten stary worldguard nie działał na nowszym bukkicie...

Czy wszystko (rangi, cuboidy, sklepy) trzeba było by zmieniać po wprowadzeniu na serwer nowego bukkita?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...