Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeathCraft 2 [Survival + Frakcje] 1.4.6.

PowerMenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i zapraszam na serwer DeathCraft 2 [survival + Frakcje]. Na serwerze panuje miła, świąteczna atmoswera oraz pracujemy nad eventem (gra kółko i krzyżyk). Mamy świąteczną mapke, parkur, darmową świniarniei i wiele wiele więcej ! Wszystkie inforamacje uzyskacie na serwerze.

IP: 188.165.239.94:8259

Opublikowano

Wyrazilem opinie na temat serwera ze mi sie nie podoba , polecial ban o tresci Dziecinady : Admin ma Zawsze Racje !

Totalny rozpier... Na mapie oraz w plikach serwerowych ... Administracja napewno po 10 lat ;)

Nie marnujcie czasu

Opublikowano

Wyrazilem opinie na temat serwera ze mi sie nie podoba , polecial ban o tresci Dziecinady : Admin ma Zawsze Racje !

Totalny rozpier... Na mapie oraz w plikach serwerowych ... Administracja napewno po 10 lat ;)

Nie marnujcie czasu

Dzieki za info szukam dalej ;)

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Aha, wyraza opinie osoba ktora niezna ortografi, bezprzerwy pyta sie o gm, admina. A niewiem o co ci chodzi z mapa, jest swiateczna, jest mikolaj, swinka z czapka i spawn to choinka ! Dziecko poprostu zdenerwowało sie bo dostało bana ;)

Opublikowano

Witam polecam serwer iła atmosfera gracze sa mili i admin istracja takze jestem zadowlony takze ZAPRASZAM!

Jeżeli pomogłem , liczę na like ;)

Serwer TheWalls: >>>Klik<<<

Opublikowano

W informatyce nie trzeba pisac ( pisać) kazdy wie o co chodzi ..

Survival + frakcje ma byc krotko jeden porzadny budynek , a nie kilka wokolo , To nie FB

@nie nabijaj sobie postow .

Opublikowano

Witam polecam serwer iła atmosfera gracze sa mili i admin istracja takze jestem zadowlony takze ZAPRASZAM!

Jestes tam adminem i reklamujesz wbilem zobaczylem i sie przekonalem serwer wyciagniety z dupy administracja ma ponizej 12 lat zuca diaxami na spawnie i nic im w glowie tylko fajerwerki -.-

Najgorszy serwer surv na jakim gralem

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Dziwne, ja tam gram i niewidzialem zeby ktos zucal diaxami lub puszczal fajerwerki... gralem tylko z administracja w kolko i krzyzyk :) (mechaznim byl budowany ponoc z 5 dni)

Opublikowano

Dziwne, ja tam gram i niewidzialem zeby ktos zucal diaxami lub puszczal fajerwerki... gralem tylko z administracja w kolko i krzyzyk :) (mechaznim byl budowany ponoc z 5 dni)

Nie widziałeś bo koś rzucał a nie zucał ;)

Na serwerze nie zagram z powodu tej wypowiedzi:

Nie marnujcie czasu

c2br.jpg

Opublikowano

Aha, wyraza opinie osoba ktora niezna ortografi, bezprzerwy pyta sie o gm, admina. A niewiem o co ci chodzi z mapa, jest swiateczna, jest mikolaj, swinka z czapka i spawn to choinka ! Dziecko poprostu zdenerwowało sie bo dostało bana ;)

"ortografi" ? Podstawowe zasady z 5 kalsy o_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...