Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet.

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problemy z internetem ; < ostatnio laguje i to strasznie... anty virusem skanowałem (AVG DATA 2013 FREE EDITION) tzn. ping w KAŻDEJ GRZE JEST PONAD 500 .... ściąga mi się wszystko po 50kb/s ... niekiedy nawet po 5kb/s ... MASAKRA jest tak od kilku dni... raz na 4-5 h na 10 minut jest ok czyli ping z 20 - 30 ściąganie po 370 - 500 ... masakra ; // mam radiówkę Leona już 4 rok i nie było NIGDY takiego czegoś... ; < dodam, że mam 3 mb w dzień w nocy 6,8 lub 10 ; D pomoże ktoś ? :<

2386721852.png

gdy laguje średnio ;<

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

odrobina myślenia, numer telefonu i dzwonisz do ISP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

odrobina myślenia, numer telefonu i dzwonisz do ISP

Zapomniałem dodać,że mama dzwoniła i jest wszystko u nich okey ; ) jakiś inny pomysł ? : >

Opublikowano

pomoże ktoś ? :< tylko prosze nie dawajcie % bo... teraz sie mpc i każda strona ładuje sie z 2-4 min..; <

Opublikowano

@UP co 24h ale myślę, że nikt się nie obrazi jak odświeżysz 2-3h wcześniej ;)

Co do tematu to ja też jeszcze do niedawna miałem radiówkę i miałem raz taki problem, dzwoniłem do firmy i powiedzieli, że u nich wszystko jest dobrze, przyjechał do mnie koleś i wymienił kabel od anteny (ten podłączony od karty sieciowej do anteny zewnętrznej) i potem wszystko już ładnie śmigało. Oczywiście nie mówię, że tak musi być u Ciebie.

Opublikowano

@UP co 24h ale myślę, że nikt się nie obrazi jak odświeżysz 2-3h wcześniej ;)

Co do tematu to ja też jeszcze do niedawna miałem radiówkę i miałem raz taki problem, dzwoniłem do firmy i powiedzieli, że u nich wszystko jest dobrze, przyjechał do mnie koleś i wymienił kabel od anteny (ten podłączony od karty sieciowej do anteny zewnętrznej) i potem wszystko już ładnie śmigało. Oczywiście nie mówię, że tak musi być u Ciebie.

Wiesz... niedawno miałem nowy kabel xD z 3-4 tygodnie temu.. ; < i chodziło ok teraz sprawdziłem i zmieniłem na stary i nadal to samo ; <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...