Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] osób do stworzenia gry 3d/2d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprostu szukam ekipy/osób do stworzenia fajnej gry 3d lub 2d

wspulnie ustalimy jaka ma być ta gra i co ma w niej być(ja jestem za grą platformową taką jak little big planet)

możliwe będzie zrobienie opcji multiplayer dla 2/3/4 graczy

im więcej wkładu tym przyjemniejsza gra

wiek obojętny

proszę pisać na forum gg 33610589

ja bardzo dobrze opsługuje program "TGF i THG2"

Opublikowano

poprostu szukam ekipy/osób do stworzenia fajnej gry 3d lub 2d

wspulnie ustalimy jaka ma być ta gra i co ma w niej być(ja jestem za grą platformową taką jak little big planet)

możliwe będzie zrobienie opcji multiplayer dla 2/3/4 graczy

im więcej wkładu tym przyjemniejsza gra

wiek obojętny

proszę pisać na forum gg 33610589

ja bardzo dobrze opsługuje program "TGF i THG2"

Widzę za to że nie za dobrze "opsługujesz" się słownikiem języka polskiego. Z tego co widzę po Twoim temacie jesteś dzieckiem (10 lat max) które chce stworzyć grę bo ma taką zachciankę, ale sam nic nie oferuje, chce żeby mu ktoś po prostu sam tą grę zrobił. Dorośnij trochę, zainteresuj się bardziej aspektami tworzenia gier, naucz się jakiegokolwiek języka programowania ( ale zacznij od polskiego i angielskiego -.- ), zbierz ekipę około 10 osobową która się na tym ZNA i dopiero możecie coś próbować robić. Tyle w temacie, ten temat już dawno powinien leżeć na dnie kosza.

Opublikowano

Tak, jeżeli Ty chcesz robić grę w tych programach to powodzenia. Muszę Ci przyznać, że sam nic nie potrafisz i szukasz kogoś kto odjebie wszystko za Ciebie. Najpierw weź się za jakiś język ( zacznij od polskiego -.-" ) programowania, a później szukaj kogoś kto Ci pomoże coś zrobić.

Kocham mame

Opublikowano

@UP

Możesz trollu nie powtarzać tego co napisałem post wyżej i nie nabijać bezsensownych postów?

:* I powiedz mi kto teraz nabija posty. Mogłeś równie dobrze napisać to na PW. Więc mam jedną prośbę - odpierdol się ode mnie.

Poza tym chyba nawet nie spojrzałeś na to co napisałem.

Kocham mame

Opublikowano

Ogarnijcie się, takie sprawy to prywatnie.

Co do tematu:

Widzę za to że nie za dobrze "opsługujesz" się słownikiem języka polskiego. Z tego co widzę po Twoim temacie jesteś dzieckiem (10 lat max) które chce stworzyć grę bo ma taką zachciankę, ale sam nic nie oferuje, chce żeby mu ktoś po prostu sam tą grę zrobił. Dorośnij trochę, zainteresuj się bardziej aspektami tworzenia gier, naucz się jakiegokolwiek języka programowania ( ale zacznij od polskiego i angielskiego -.- ), zbierz ekipę około 10 osobową która się na tym ZNA i dopiero możecie coś próbować robić. Tyle w temacie, ten temat już dawno powinien leżeć na dnie kosza.

Opublikowano

Święta to chuj.

Upy, w tgf jak najbardziej da się zrobić prostą grywalną gre w 2d jak platformówka.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Co do pisania gier to ja polecam pygame

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Święta to chuj.

Upy, w tgf jak najbardziej da się zrobić prostą grywalną gre w 2d jak platformówka.

Chuj = rzecz ktora nie posiadasz :)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...