Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak zdobyc slawę w league of legends

pan legacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele ludzi mnie sie pytalo jak zdobyc duze elo oraz slawe oraz darmowe rp w league of legends, moja odpowiedz jest prosta, zastosujcie sie do tego poradnika

1. Musimy zagrac od 5 do 10 gier lee sinem, ilosc gier zalezna od ogarniecia postaci

2. postaraj sie powycinac wszystkie uzycie skilli w programach obrobki wideo, niezaleznie czy nie trafiles czy nie

3. stworz z tego 15-20 minutowy filmik(ze swojego doswiadczenia moge ci doradzic, zeby filmik byl ciekawy musisz zamiescic tam jakis dobry dubstep, muzyke skoczna)

4. zamiesc to na youtubie, nastepnie oglos to na elohell, badz reddit dzial league of legends

5. twoj filmik zostanie odwiedzony przez sto tysiecy osob, zostaniesz okrzykniety mistrzem tej gry, dostaniesz upragnione rp na skorke tradycyjny lee sin oraz zdobedziesz 2,5k elo

poradnik opisany na wlasnych doswiadczeniach, pozdrawiam sotejrak

ps jestem strasznie wrazliwy na krytyke wiec prosze tylko o pozytywne opinie

Opublikowano

poradnik polecam - autor tematu był tak sławny, że aż em, kupiłem mu dwa skiny!!! prawdziwa popularyzacja

tutaj potwierdzenie żebym warna nie dostał:

l0dr95.jpg

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Lol dzieki pomoglo teraz mam 5k elo ale mowia ze strasznie trolluje bo nie mam nawet 4lv ;/

Poradnik bardzo dobry 50/10 dzieki mam juz wszystkie championy i skiny od fanow, tylko boje sie troche ze psy mi sie na chate wbija. Czy to jest legalne ?

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

a mi to nie wychodzi, nikt mie nadal niezna zawsze jak gram to pisza do mnie "u suck, u noob, report" na pech niewiem xo to znaczy pomorzecie?

Opublikowano

tak to jest w pelni legalne, akcja zostala wykonana pod patronatem komenty spolecznej w policji

Kurde to nie, skorzystam jak sie pod tym podpisza siostry rozancowe czy jakies tam w moim kosciele ;/

PitekKC_eune_58_4_logo.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzienkóje.

Właśnie wruciłem z rankeda wykarrowałem gre na 3000 elo koledzy mi zazdroszczom rze jestem taki pro obraźli się na mnie pomocyy.

W karzdym razie polecam poradnik koleś zna się na żeczy wie co pisze!!!!!!!!!!!!111

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...