Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PDW R czy AS VAL ?

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam obydwie bronie i as val to 2 najlepsza broń na bliską odległość ze względu szybkostrzelności ma dobrą celność na średni dystans poradzisz sobie jak z mp5 tyle że mp5 nie zrobi tego samego z przeciwnikiem co as val na bliskości :)

pdw ma dla mnie fajny odłos strzału + o ile się nie myle troszke większe obrażenia od as vala :)

więc polecam as vala :)

YAY

Opublikowano

Ja też mam obydwie i moim zdaniem lepsze PDW-R obrażenia minimalnie mniejsze ale celnością i zasięgiem miażdży as vala. As val też nie jest zły gram nim np. na sharqi w trybie gorączki.

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Opublikowano

aha ;x to co ty na to abyśmy się zmierzyli ? ja samym as valem ty pdwr na każdą odległość okay? jak i też bez celowania tylko na średnie dystanse :)

as val o wiele lepszy od pdw.... na każdy dystans :)

YAY

Opublikowano

Dzisiaj dobiłem 21 lv i zakupiłem as-vala dałem do niego dodatki ze zestawu jagged no i 0 zero odrzutu podczas celowania bliski dystsns bije po 25, a daleki po 15 no jak patrzalem poszlo 14 pociskow w 2 sekundy :D

Opublikowano

korzystam zestawu od wbicia 21 lvl (mp5 and as val) i jak narazie mam 24 lvl i 100k do lvl... ten zestaw jest zajebisty..... czemu?

grając mp5 brakowało mi tego że na bliski dystans mogłem paść z medykiem( bronie medyka mają większy speeed pocisków bodajże 685)

a grając as valem brakowało mi że na daleki dystans trudno + zjada ammo=pistolet którego używać nie cierpie

= i tak powstał zajebisty zestaw ;d

soagme podaj mi nick swój z bf pleas :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...