Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pirat i Premium

mateomix0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sciaglem pirata, i jak dokupie KOD [KEY AUTOMAT] na Premium to bedzie dzialalo wszystko? Multi, beda dodatki do pobrania itp? czy musze kupic Premium Edition Plyte i zainstalowac orginalna gre?

b_560x95.png

Opublikowano

musisz mieć całą grę oryginalną...

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Nie bedzie dzialac. Jak ty sobie to wypbrazasz? Wpisujesz orginalny klucz do DLC do nie orginalnej podstawki. Jezeli kupisz klucz do samej podstawki a juz masz pirata to prawdopodobnie dosciaga Ci pliki ktorych nie masz (musisz zmienic w rejestrach i w originie miejscie w ktorym ma instalowac BF3)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

To nie pirat tylko chce legalnie kupic klucz.... Wiele osob tak kupuje, bo jest taniej. Wiec nei mow ze to piractwo bo sie za to placi. To tak jakbym wpisal klucz do origina i sciagnal battlefielda. Wiec to piractwo? Wpisanie kodu i sciagniecie? Nie wydaje mi sie. Chodzi o to ze niechcailbym 2 raz sciagac skoro juz mam... Bo chcialem sprawdzic ci mi pociagnie..

b_560x95.png

Opublikowano

Jak kupisz legalny klucz, to całą grę musisz pobrać z Origin, innej opcji nie ma. Pirata najlepiej usunąć z kompa, żeby nie wadził :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...