Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z logowaniem na stronie

mmmegamen123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz ściągnąć grę, i tam założyć nową postać, wtedy, wszystko powinno działać normalnie. (Chyba, że dostałeś bana) Próbowałeś na innym koncie się logować? Spróbuj jeszcze zmienić przeglądarke :)

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

Zmieniałem przeglądarki i to samo. Ostatni raz w tą gre grałem pare lat temu jak jeszcze beta była... Ale miałem słabego kompa i mnie się Zwieszała więc wywaliłem. Teraz mnie naszła chęć zagrać a tu takie numery :( bana nigdy nie dostałem bo nie używam wspomagaczy (Hacki). Reinstal dopiero był z windows XP na Windows 7 32 Bit.

Opublikowano

Nawet z nowym kontem tak masZ? tzn. jak zrobisz inne?

sory ale cię nie rozumiem ... Gry jeszcze nie pobierałem bo nie wiem czy fatygować się w zrobienie miejsca na dysku.... Bo się zastanawiam czy będzie działać ;/

jeszcze jedno.... Był mój to pierwszy film... dobrze nagrany ? ;p

Soory PiecuPL źle się zrozumiałęm... zrobiłem 4 nowe konta i na każdym to samo... korzystam z google chrome. Na internet explorer jest to samo... Właśnie pobieram grę i zobacze czy moge się dostać do gry ;)

Opublikowano

tak

Dostałem maila veryfication your acount czy jakoś tak. Jak na to wszedłem to pisało że konto aktywowane i wgl... i jak chcem sie zalogować to tak czy siak jest to samo :( zaraz nagram film i pokaże rejestracje jeżeli potrzeba (Może się przyda)

Pomóżcie naprawde chciałbym zagrać w ca !!! Zależy mi na tej gierce :( BlackShot mnie się już znudził :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...