Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w Metin 2?

VVilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie mam w co grać. Myślałem nad tym aby zacząć grać w Meitna, ale opinia na temat tej gry jest różna. Jedni mówią, że Metin jest słaby, do dupy itp. a inni mówią, że Metin jest jedną z lepszych gier w jakie grali.

Jaka jest wasza opinia o tej grze? (doradźcie grać czy nie grać?) (dla najlepszych komentarzy oczywiście [+] :) )

Zamieniaj zdobyte punkty na RP i nie tylko! Zarejestruj się z mojego linku i pomóż mi zdobyć kilka punktów  :) Link: http://dogry.pl/r/28783912

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar grać 2 godziny dziennie max to nawet nie zaczynaj :). W metina, aby coś osiągnąć trzeba grać dziennie minimum 4 godziny. Grasz od 4-7h dziennie zawalasz szkołę nie masz czasu na lekcje, wciąga ta gra oporowo. Na niektórych serwerach roi się od tzw. ,,dzieci neostrady". Stracisz przez nich tylko swoje nerwy. Odradzam zaczynania grać w Metin'a :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Wedlug mnie tak oplaca się ja tez zaczolem grac od niedawna i jest spoko ;) I jeszcze jest ten event swiateczny wiec idzie troszkę zarobić na tych prezetach wystarczy tylko trochę checi i czasu i już będzie mial bardzo dobre eq :) Ale zaczynając na plu musisz wziasc na uwagę ze exp i drop jestardzo maly yangi tez wolno leca wiec musisz mieć bardzo duże zaangażowanie w to co robisz.

Bywalec
Opublikowano

Odradzam Ci gry na Metin2 PL, w tej chwili tylko i wyłącznie serwery prywatne.

Na PL'u nie opłaca się już od nowa zaczynać, szkoda czasu.

Opublikowano

Co wy gadacie ja gram w metka po 2 h dziennie i jakoś nie zawalam szkoły ani nic. Jak się nie uzależniasz od grania to polecam można pograć poznać fajnych ludzi (ale to rzadkość) a jak na plu to potem nawet konto sprzedać ;p

Opublikowano

Metin dla niektorych to nalog ...

Jak Ci się ta gra spodoba przejdziesz w stan hibernacji , tylko metin i metin ( tak jest z wieksza polowa graczy :D)

Nie zaczynaj :>

Lepiej kup sobie bf 3 czy tam coda bo 2 i w to graj , bo nie uzależnia jak to gowno :) ( zaoszczedzisz na tym )

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Jeżeli MT2 to tylko prywatne serwery bo PL to jedno wielkie gówno :> Znam masę osób które oceniają metina po grafice a nie po przyjemności z gry i dlatego mówią, że słaba gra, niektórzy nawet w nią nie grali... Polecam, warto zagrać.

Opublikowano

Graj, sam osobiście mogę Cię wprowadzić, pomóc, doradzić.

Opublikowano

Metin2, jest to gra która trzyma poziom miała upadki ale zawsze wracała. Na pewno trzeba mieć dużo wolnego czasu, żeby coś wogóle osiągnąć inaczej nie ma sensu zaczynać, mi ta gra się nie nudzi a gram w nią kilka dobrych lat, oczywiście miałem tak już nie miałem siły w to grać. Dodali, teraz dużo nowości które ułatwią ci grę (patrz forum)... Ja tutaj odniosłem się do PL'a.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jeżeli jesteś młody i chce ci sie pograć to smiało wbijaj na polskiego metina, wymaga duzo czasu ale i mozna mile spedzić wolny czas

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Metin2.pl <- nie wchodź tam! Tylko stracisz swoje pieniądze , czas i nerwy. Jak już to graj na privkach typu Balmorka jak lubisz się pomęczyć lub 4funach jak pandoramt2. Na metinie globalnym nigdy nie graj.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Są lepsze gry od metina. Nie warto na niego marnować czasu, chyba, że ma być to twój sposób na zarobek plnów. Zawsze można pograć na privkach, ale większość z nich szybko upada. Trzeba tylko przyznać, że Metin2 bardzo wciąga, więc, jeśli bardzo lubisz tego typu gry, a poza komputerem masz życie realne, to nie zaczynaj.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Metin dla niektorych to nalog ...

Jak Ci się ta gra spodoba przejdziesz w stan hibernacji , tylko metin i metin ( tak jest z wieksza polowa graczy :D)

Nie zaczynaj :>

Lepiej kup sobie bf 3 czy tam coda bo 2 i w to graj , bo nie uzależnia jak to gowno :) ( zaoszczedzisz na tym )

Nie gadaj głupot , od Metina można sie uzależnić tak jak od każdej gry ( Bf3 , CoD)

Jeśli podejdziemy do garnia z rozsądkiem i dobrze gospodarujemy czas spędzony przed kompem

To Metin2 będzie czystą przyjemnością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...