Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bezpieczeństwo bocenia

Przekładaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli puszcze bota przez 30 dni 24/7 to mam dużą szansę na bana? Mam zamiar kupić bot serwer na 30 dni i chciałbym bocić non stop, ale obawiam się że zostanę zbanowanym. Jak wy macie? Czy bezpiecznie jest tak zrobić?

Opublikowano

hahahahahhaha to jest losowe oni nawet niewiedzą kto boci a kto nie więc zależy od szczęścia.

Zależy co. Myślę że aż tyle to może być niebezpieczne. W każdym razie maksymlanie powinienes dostac 1 warna , ale to nie ma porównania z tym co nabociłeś (bo nabocisz w pizdu i jeszcze więcej)

Opublikowano

ostatnio (przez 3 miesiące)bociłem tylko nocki ale to było zbyt mało :D teraz latam 24/h , widać duże efekty a konto nadal czyste :)

Opublikowano

Zależy co. Myślę że aż tyle to może być niebezpieczne. W każdym razie maksymlanie powinienes dostac 1 warna , ale to nie ma porównania z tym co nabociłeś (bo nabocisz w pizdu i jeszcze więcej)

A jakbyś chciał wiedzieć pare miesięcy temu była zmiana OWH i teraz nie ma już warnów tylko only permy :ninja:

Opublikowano

A jakbyś chciał wiedzieć pare miesięcy temu była zmiana OWH i teraz nie ma już warnów tylko only permy :ninja:

To nie jest przypadkiem tak, że gdy konto ma mniej niż 30 dni, a wykryją bota to wtedy jest permik? :P

Opublikowano

To nie jest przypadkiem tak, że gdy konto ma mniej niż 30 dni, a wykryją bota to wtedy jest permik? :P

Już nie :)

Bodajże we wrześniu zmienili OWH.

Opublikowano

Tak jak ty mi to napisałes:

"ZNAWCO GRY" jakie warny już dawno tego nie ma tak samo nie ma - PD za bota tylko permy ...

A co do bota 24/7 hmm nie ryzykuj lepiej dziennie po 15h i jeszcze sobie seprom wysyłaj strzelaj nieraz w innych wchodze do gry zeby logi sie zmieniały

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Tak jak ty mi to napisałes:

"ZNAWCO GRY" jakie warny już dawno tego nie ma tak samo nie ma - PD za bota tylko permy ...

A co do bota 24/7 hmm nie ryzykuj lepiej dziennie po 15h i jeszcze sobie seprom wysyłaj strzelaj nieraz w innych wchodze do gry zeby logi sie zmieniały

Znawco gry to była przenośnia :P . Wybacz , ale OWH nie czytam , nie zaniżyłem się jeszcze do poziomu czytania ich regulaminu , nie dosc ze zakazuja bocenia , to trza byc wydac pare tys zlotych zeby cokolwiek osiagnac bez bota

Opublikowano

Znawco gry to była przenośnia :P . Wybacz , ale OWH nie czytam , nie zaniżyłem się jeszcze do poziomu czytania ich regulaminu , nie dosc ze zakazuja bocenia , to trza byc wydac pare tys zlotych zeby cokolwiek osiagnac bez bota

szczerze , Nigdy nie czytałem nawet regulaminu tylko wiem kilka rzeczy jak mnie banowali na czacie lub na ts mówi ^^

Bez bota to nie bedziesz miał nic w tej grze

175001456602037225492.gif

Opublikowano

szczerze , Nigdy nie czytałem nawet regulaminu tylko wiem kilka rzeczy jak mnie banowali na czacie lub na ts mówi ^^

Bez bota to nie bedziesz miał nic w tej grze

Wydaj kilka tyś $$$$ to będziesz miał dużo szybciej a twój portfel/konto będzie puste po paru sekundach :)

Opublikowano

Nie boć cały czas, rób przerwy. A i kup choćby 5000 uridium, to zmniejsza szansę, bo takich mniej banują :f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zależy od farta;)

Jak wybocisz już sobie porządną fe(czyli za jakieś pół roku +xD) to nie boć 24/7, a np. z 4-10h dziennie.

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie boć cały czas, rób przerwy. A i kup choćby 5000 uridium, to zmniejsza szansę, bo takich mniej banują :f

Serio :) ?

Ja boce 5mieś konto nowiutkie 24/7 już całkiem przyzwoite jest, nie kupiłem na nim NIC i mnie nie ruszyli :D

/bo się boją ;)

1356174085-U807879.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...