Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Problemy w grze i ich wyjaśnienia.

FrejasQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik zaj**any z innego forum. Jak tego stąd nie usuniesz i nie zrobisz poradnika sam to dostaniesz bana na forum z którego to skopiowałeś ( nie podam linka bo będzie reklama )

Opublikowano

@Up znam forum wjeb mi bana widzisz na dole co pisze, że poradnik nie jest cały mój tylko poszczególne części.

Nie jest cały twój ? tylko części ?

Ku*wa jedyne co zmieniłeś to ostatnia linijka z linkiem !

Słowo w słowo jest to samo, nawet kolor tekstu ten sam, screeny też nie są twoje, to jest bezczelne CTRL + C i CRTL + V.

Zdenerwowałeś mnie bo nie dość że ukradłeś czyjąś pracę to jeszcze kłamiesz, jedyne co tu dodałeś od siebie to:

Ps.Poradnik nie jest całkowicie mój trochę zaczerpnięte z innego.

Co jest kłamstwem!!!

Opublikowano

Słowo w słowo jest to samo, nawet kolor tekstu ten sam, screeny też nie są twoje, to jest bezczelne CTRL + C i CRTL + V.

Zdenerwowałeś mnie bo nie dość że ukradłeś czyjąś pracę to jeszcze kłamiesz, jedyne co tu dodałeś od siebie to:

Co jest kłamstwem!!!

Na PW proszę link a sprawę rozwiążę ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Co jest kłamstwem!!!

Pamiętam jak robiłem tam taki sam poradnik i był już jeden więc gdzieś mój się zapodział więc wzorowałem się na tym dlatego mogę napisać, że "mój", bo miałem taki sam.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Pamiętam jak robiłem tam taki sam poradnik i był już jeden więc gdzieś mój się zapodział więc wzorowałem się na tym dlatego mogę napisać, że "mój", bo miałem taki sam.

Chyba sobie kpisz, "wzorowałem się na tym" ? ctrl+C->crtl+V i koniec.

"dlatego mogę napisać, że "mój", bo miałem taki sam."

hah, nie nie możesz napisać "mój", gdzie miałeś taki sam ? chyba jak sobie skopiowałeś tak jak teraz.

Przynajmniej minimalnie byś to wyedytował żeby chociaż wyglądało inaczej, a tak to nie włożyłeś w to nic wysiłku, nie licz na to że podziękuję ci za nie twoją pracę.

Sorry że wchodzę w kłótnie i przyczyniam się do spamu, ale musiałem. I tak ktoś prędzej czy później wpadnie i pokasuje posty.

Opublikowano

Chyba sobie kpisz, "wzorowałem się na tym" ? ctrl+C->crtl+V i koniec.

"dlatego mogę napisać, że "mój", bo miałem taki sam."

hah, nie nie możesz napisać "mój", gdzie miałeś taki sam ? chyba jak sobie skopiowałeś tak jak teraz.

Przynajmniej minimalnie byś to wyedytował żeby chociaż wyglądało inaczej, a tak to nie włożyłeś w to nic wysiłku, nie licz na to że podziękuję ci za nie twoją pracę.

Sorry że wchodzę w kłótnie i przyczyniam się do spamu, ale musiałem. I tak ktoś prędzej czy później wpadnie i pokasuje posty.

Znajdź mi mój temat tam to swój wkleję nie mogłem go znaleźć więc coś na podobe wkleiłem.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

Znajdź mi mój temat tam to swój wkleję nie mogłem go znaleźć więc coś na podobe wkleiłem.

Lista stworzonych przez ciebie tematów:

Battke of the Immortals

Zakończenie gry.

Wymienie konta za Zeni Dog Na TW.

Problem Z Scauterem.

Propozycje na new poradnik.

Wyjaśnienie Pierwszego Questa Po Samouczku

W którym z tych tematów jest ten twój poradnik ? huh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...