Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IE.au3 informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar napisać bota w IE tylko nie znam kompletnie funkcji i ich znaczenia >)

Więc proszę was o spis funkcji IE.au3 i najlepiej jakiś poradnik :)

Z góry dzięki :)

Od razu mówię że nie mam teraz czasu na szukanie tego .

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

naucz się angielskiego bo wszystko dokładnie pisze w helpie , przykłady i parametry masz nawet w samym udf, każdy piszący bez wyjątku z nich korzysta i jakoś jest to dla niech zrozumiałe

funkcje trzeba umieć zastosować a nie tylko wiedzieć do czego służą

p.s. wątpię by ktokolwiek z działu miał dla ciebie czas przetłumaczyć, objaśnić i napisać poradnik skoro ty go nawet nie posiadasz by sobie cokolwiek informacji poszukać na forum czy nawet na google !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

... noż ręce opadają.

@UP: Do szkoły uczyć się angielskiego. Nikt nie zrobi specjalnie dla ciebie wielkiego spisu wszystkich posranych funkcji, BO TAKI SPIS JUŻ JEST

a jak się nie podoba to daj sobie spokój -,-

jak nie masz czasu na szukanie to jak znajdziesz czas na programowanie?

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@up Widać twój poziom ;/

Chodziło mi o gotowy spis, jesteś ciotą bo sam nic nie umiesz w autoi :) Widziałem posty z botami do metina jak ciota prosisz o gotowy kod .

A Jak chcesz wiedzieć każdy od czegoś musi zacząć a ja w IE się nigdy nie bawiłem a resztę autoit mam opanowaną w miarę .

Przemieszaj makaron chochlą i jak ogarniesz zapraszam z powrotem bo jak na razie reprezentujesz sobą dno intelektualne ;0

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Nic nie umiem w AutoIT powiadasz?

To sobie z łaski swojej otwórz spoilera pod sygną, i ogarnij przynajmniej połowę mojego kodu.

Piszę takie rzeczy ponieważ je lubię. Korzystam z helpa i nie mam z tym najmniejszego problemu.

I akurat stworzyłem parę tutków o IE.au3, których nie raczyłeś poszukać i które znajdują się w sygnie.

Nie znasz człowieka i sytuacji to się nie odzywaj.

proszę mi zacytować gdzie proszę o gotowce. jestem bardzo ciekaw.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Nic nie umiem w AutoIT powiadasz?

To sobie z łaski swojej otwórz spoilera pod sygną, i ogarnij przynajmniej połowę mojego kodu.

Piszę takie rzeczy ponieważ je lubię. Korzystam z helpa i nie mam z tym najmniejszego problemu.

I akurat stworzyłem parę tutków o IE.au3, których nie raczyłeś poszukać i które znajdują się w sygnie.

Nie znasz człowieka i sytuacji to się nie odzywaj.

proszę mi zacytować gdzie proszę o gotowce. jestem bardzo ciekaw.

Popieram to z prośbą. Też jestem ciekaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...