Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Lunetka m145

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m145_weekend_en.jpg

Od dzisiaj możliwy jest zakup tej lunetki m145 na stałe jak wiadomo info będzie widział każdy,że jest możliwość kupna.

Mnie tam te info nie obchodzi tylko chodzi to co teraz zrobiło Ea jak wiadomo tą lunetkę można było tylko trafić w supply drop czy daily draw innego sposobu nie było ktoś miał farta miał tą lunetkę sam mam tą lunetkę i powiem,że ona musi być rzadkością u graczy,ale jak teraz ją wprowadzili bezpośrednio do zakupu to powiem wam jedno szykujcie się na jedną wielką rzeźnie i tyle na temat.

Co do płatności tej lunetki:

1 Dniowa 999 Funds Na Zawsze 9999 Funds Odblokowanie(mały lvl < 12) 19999 Funds

Opublikowano

E tam mi się nie chce dawać 10 kilo fundsy na jakiś tam celownik :D Holo też jest spox ;d

Tylko z holo z dalekiego celu nie ściągniesz z m145 ściągniesz z łatwością co do heada.

Opublikowano

he niech kupują ...... jak ktoś jest cienki bolek to mu ta luneta nie pomoże..... ja lece na holo z G53 średnio na mashantur 40 dedów i ponad 10 tysi pkt :)

Lunetki nie potrzebuje....

x

Opublikowano

fajnie że można kupić ale za drogo według mnie

Drogo ?? ciesz się bo jest i tak tanio inni gracze protestują i chcą żeby to było drożej.

Popatrz na to z innej perspektywy inni gracze ile musieli wydać na zrzuty żeby trafić taki celownik i trafić nie mogli,a teraz masz to zapewnione i cena jest niska.

Opublikowano

he niech kupują ...... jak ktoś jest cienki bolek to mu ta luneta nie pomoże..... ja lece na holo z G53 średnio na mashantur 40 dedów i ponad 10 tysi pkt :)

Lunetki nie potrzebuje....

też mi lunetka... na gówno mi ona :) nie jestem camperem.... wole zdejmować nubków niż campić :)

to ci kiepsko idzie o.0 ja wyciągam za mapke 11-13k o.0 a na karkand chyba z 10 rundek zrobiłem i dopiero za waloną 10 wlazł wynik 10k+.... a 1-9 8-9.9k.... -,-

@tigerxy

nie wiem czy rzeźnia ... dla mnie różnicy nie będzie.... mp2 2 broń z najmniejszym odrzutem a nie campie więc z l85 mnie nie zdejmą za chu**....

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...