Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] famas? co myślicie?

Avium

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. kupi? czy to jednak gówno?;d

• GÓOOWNO
      9
    • koxowe
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do was pytanie mianowicie co sądzicie o Famasie :) chciałbym kupić ale dość drogi to on jest....a jest jedyną bronią z którą nie daje sobie rady mój as val :/ na daleki dystans podobno da się kontrolować ... as vala też ale obrażenia po 15 famas ma większe podobno

jakie są wasze wrażenia z tej broni? radzicie kupować?:)

YAY

Opublikowano

Zamiast Famasa lepiej wziąć L85A2 i pod każdym względem to właśnie L85A2 jest lepsze ponieważ masz większą kontrolę,większe obrażenia,większy zasięg,a jak grywałeś Qbb to wiesz jak się sprawdza,ale L85A2 jest jeszcze o wiele lepsze niż Qbb...

Opublikowano

Kup AEK'a Zajebista broń, masz celność dobrą jak zmodyfikujesz jeszcze, uszkodzenia, i zasięg, po prostu moim zdaniem 10/10

Opublikowano

Na dalekie odległości L85A2, na bliskie scar z magazynkami 4-rzędowymi.

Oczywiście do tego lufa precyzyjna, magazynki viper lub 4-rzędowe, kolba thunderbold lub stabilizująca.

Opublikowano

Na szturma L85A2 :) Z celownikiem M145 gra się wyśmienicie :) Miałem ten celownik z pół roku na szturmie nie używany a teraz się sprawuje znakomicie, więc polecam :)

Opublikowano

jak grałem te 5h z qbb to wróciłem na mechanika jednak.... campienie mnie wgl nie kręci .... M145 za chu** nie będę kupował....

AEK ma frends fajnie się nim nawet gra ale też odpada jak dla mnie :< nie kręci mnie poprostu jego celność na dalekie dystanse... wiem że da się tą broń opanować ale ja nie mam zamiaru się w to bawić osobiście...

Na dalekie odległości L85A2, na bliskie scar z magazynkami 4-rzędowymi.

Oczywiście do tego lufa precyzyjna, magazynki viper lub 4-rzędowe, kolba thunderbold lub stabilizująca.

nie wiem co ty pierdzielisz.... na bliskie odległości scar + 4 rzędowe.... szacun.... raczej na bliską odległość obrażenia lepsze-vipery...

YAY

Opublikowano

Coś widzę Avium nie możesz się zdecydować :P najpierw piszesz,że campienie Cie nie kręci, a mimo tego wychodzi na to,że chciałbyś broń z dobrą celnością,ale żeby nie było dużego odrzutu gdyż według twojej wypowiedzi tak to wychodzi ponieważ nie zamierzasz opanowywać broni,bo nie masz zamiaru się w to bawić,więc musisz się jednak zdecydować co tak naprawdę oczekujesz ? Gdyż każdy gra inaczej i dużo też zależy od teamu nie raz przeciwnicy nie pozwolą nawet wyjść by ich zaatakować z bliska,bo z góry zaraz Ciebie ściągną.

Ja gram osobiście z taktyką jak widzę dużo wrogów i jestem sam to przecież oczywiste jest to,że nie pójdę na nich w prosto w sidła i będę gdzieś skrywał i wytępiał grupkę po woli i będę zachodził ich z różnych stron.Także są różne sytuacje,ale jak wiadomo mało kto myśli nie raz w teamie jak widzę jak idą ciągle tą samą drogą i cały czas zaliczają dedy(twój team) to chyba jest to jasne idę następnym razem inną drogą by ich zaskoczyć,no ale po co ? najlepiej później pisać do takich osób,że jest noobem bo trzeba było według ich rozumowania padać i dawać się podkładać.Także wiele sytuacji zależy od teamu jak atakuje wroga i jaką ty taktykę wybierzesz.Niestety jak masz gorszy team i Cię ciągle napierdala to chyba coś robisz i się bronisz i nie raz właśnie trzeba przy campić i zaatakować z dalekiego celu ,bo nie masz wyjścia no chyba,że zmieniasz serwer.

Co do Qbb jak ma się Vipery to się nie dziwie...

I tak propo nie wszędzie każdy set będzie uniwersalny do każdej broni.

Opublikowano

chce broń z dobrą celnością bo mimo wszystko na średni dystans też trza mieć celną broń... ja osobiście wole się sniperem/mechanikiem wryć w duże zbiorowisko lub sprytnie claymore/mine postawić :) + pośmiertna detonacja :)

rzadko kiedy idę całą grupką w 1 miejsce... ide tam zazwyczaj gdzie na satelitarnym radarze widać najwięcej celów ....

a co do teamtu to w 70% dojściach do gry losuje mnie w do dupy teamie... na mashbhurr ( czy jak to się pisze) zmieniam sytuacje troche...na karkand też.... mi w teamie jedynie potrzeba dobrego medyka .... jak cały team leci na C to ja zapieprzam na punkt na 2 końcu mapki... lub tam gdzie maszyny jadą :)

pewnie troche niezrozumiale napisałem ale sorry na szybko napisane ;d

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...