Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem - dodatek na atak "Auto"

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam jakiś dodatek na atakowanie za pomocą jednego przycisku, jednak na auto muszę myszką najechać. Atak Auto jest dla mnie bardzo ważny i potrzebuję go bardzo. Gram łowcą i expię na potworkach, na których muszę kliknąć auto (dla mojej kożyści).

Czy istenieje takowy dodatek i mógłby ktoś dać linka ?? :) Z góry dzięki.

Ah.. kolene pytania to takie do którego levela powiniem używać mojego unikatowego łuku - łuku żywiołów?

Posiadam jeden łuk na 27 lvl i kolejny na 29 level ;) One mają więcej ataku, jednak czy warto bardziej używać tego unikatu, czy jednak normalnego łuku??

I co z umiejętnościami? Co level wyskakuje mi takie coś, gdzie mogę dodać jeden punkt umiejętności... Na dodatek w ekwipunku pojawiło mi się coś takiego jak "Umki". O co chodzi ?:D

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć auto walkę to klikaj prawym przyciskiem myszy. ;]

Łuk żywiołów możesz nosić spokojnie do 36, bo on pro jest, daje dmg od GR. ;] Ale na 36 zamień na uni z tolloka shmigera bo daje trutę a truta poniżej 64lvl pro. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...