Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać legalnie :P

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Mam do was proste, a nawet głupie pytanie...Co trzeba zrobić, aby mieć legalnie minecrafta i grać na tych wszystkich serwerach premium bo już nie rozumiem... Jeśli jest gdzieś opisane itd to proszę o link i z góry przepraszam za spam ; )

1. Ile to kosztuje ?

2. Gdzie to kupić, abym miał swój nick?

Opublikowano

Zeby grać legalnie trzeba mieć "premium" a żeby mieć premium trzeba je kupić na minecraft.net lub allegro.pl itd lecz najlepiej jest kupować od minecraft.net bo na allegro mogą Cię oszukać.

Minecraft kosztuje coś około 80-100zł.

Opublikowano

Nie kupuj z allegro, bo 90% z tego to kradzione albo fake. Kup z minecraft.net, tam masz 100% pewności ;)

Opublikowano

A te GIFT Cody po 20 + zł to też jakieś FAKE'i itd?

Bo na minecraft.net to jest około 100zł, a ostatnio cienko stoje z pieniędzmy ...

Ale ten GIFT Code to jest sam kod który wpisuje na moim koncie i mam dzięki temu konto premium tak :P?

Opublikowano

@UP Allegro = ban? Gówno prawda.

@Topic

Jeżeli chcesz kupić na allegro GIFTCODE, kup je powyżej 80 złotych, bo te z mniejszą ceną to najzwyklejszy shit. Kupuj także przedmioty sprzedawców, u których widzisz same pozytywne komentarze od osób kupujących od niego towary. Jeżeli się lękasz, normalnie kup na minecraft.net.

Opublikowano

Te tanie konta premium to nie są giftcod'y tylko konta. Masz z góry narzucony nick i skin, nie możesz zmienić hasła ani maila. Na takich kontach mogą grać dziesiątki osób. Pomyśl, sprzedałbyś konto warte 20 euro za 1-2zł? Raczej nie. Sprzedawca jakoś musi wyjść na swoje. Powiem Ci, że lepiej nie oszczędzać, bo prędzej stracisz te 20zł niż trafisz na uczciwą ofertę. Najbezpieczniej jest kupować na minecraft.net (koszt: 19,95 euro).

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Gift Code - 80 - 100zl

Daje on nam

*Dostep do Wszystkich Serverow

*Wlasny Unikalny Skin

zapomniałeś dodać,że możemy także otrzymać pelerynkę ;d

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

miencraft.net tam kupisz w Na pewno orginalne konto premium.

Na początku trzeba się tak zarejestrować>logowanie a później kupujesz Konto za około 20euro ? Nie wiem po ile to tam chodzi teraz..

Cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...