Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rasa najlepsza dla Rouge ?

MontBlejdowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zacznę grać w WoWa to będę musiał zrobić sobie postać , słyszałem dużo dobrego o Rouge , napiszcie mi jaka rasa najlepsza jest dla rogala ? Zastanawiam się nad Nocnym Elfem , Blood Elfem i Undeadem , undeadów zbytnio nie lubię , ale słyszałem że na nich najlepiej siedzą zbroje itd ... o nocnych elfach słyszałem że są dobrzy , ale nie wiem ... a o Blood Elfach nic nie wiem

Opublikowano

Jeśli pod pvp to human/undead będą najlepszym wyborem.Gram rogue już całkiem długo więc raczej się nie myle co do tego ;)

Feel the beat!

Opublikowano

human, imo 2x pve trinkety zamiast medalionu, ktory oczywiscie masz odrazu jako bonus rasowy.

undead zas dziala podobnie, aczkolwiek wotf (racial) niweluje tylko fear, charm, sleep.

kh4xi.jpg

Opublikowano

To samo jak @upy, chociaż coraz więcej graczy gra rogalami worgenami i goblinami, ale jednak racial humana bije wszystko na głowe, to samo z undeadem.

Czyli oddaję głos Human/Undead

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...