Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Warcraft Na czym grać Sunwell czy Molten i czym się różnią ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Napiszcie mi coś o Sunwellu i Moltenie , chce grać na serwie gdzie więcej rzeczy działa , jest dobre PVP , nie za szybko się bije poziom , gdzie jest mniej bugów i lagów i nie musi to być Polski serwer , wiem że Sunwell jest pod WOTLK a Molten pod CATA i co lepsze WOTLK czy CATA i są jakieś wielkie zmiany ? Nie dawajcie mi linków do innych takich tematów , proszę was żebyście tu napisali na czym lepiej się gra ?

Edytowane przez MontBlejdowiec
Opublikowano

Sunwell: raty x1, działa wszystko + pierwsze skrzydło ICC

Molten ma 2 realmy WOTLK. Jeden z ratami x1, drugi x20 (chyba). Działa wszystko z dodatku.

MIędzy dwoma dodatkami jest ogromna różnica. Z tym, że na privach z Cata jest pełno błędów.

Opublikowano

Sunwell: raty x1, działa wszystko + pierwsze skrzydło ICC

Molten ma 2 realmy WOTLK. Jeden z ratami x1, drugi x20 (chyba). Działa wszystko z dodatku.

MIędzy dwoma dodatkami jest ogromna różnica. Z tym, że na privach z Cata jest pełno błędów.

Co to te raty x1 ? i co to pierwsze skrzydło na sunwell ? a na Moltenie o co chodzi z tymi ratami WOTLK i jeden z ratkami x1 ? drugi x20 ?? sory ja nic nie wiem o wowie i się tak dopytuje xD
Opublikowano

-Molten ma 6 realmów (3cata 3wotlk) (x1 x10 x20) te liczby oznaczają szybkość expienia.

-Ma Moltenie działają chyba wszystkie raidy w tym całe ICC.

-Na pewno mniej błędów niż na sunwell,więcej graczy.

-Wotlk ma mniej bugów niż cata.

Feel the beat!

Opublikowano (edytowane)

jak dla mnie molten> sunwell.

na sunwellu działa 95% tego, co jest wprowadzone, na moltenie 99, jak nie 100%.

Na moltenie masz jednak kolejki dochodzące do 1000 osób, na sunwellu max. 200 ^^

1 skrzydło ICC (Icecrown Citadel, najtrudniejszy raid na dodatku WOTLK) na sunwellu, na moltenie masz cały raid.

Do tego na moltenie jest Vote Shop :) na serwery WOTLK bardzo pomocny, ponieważ robiąc kilka kliknięć dziennie po ~3 tygodniach ma się topowy item ^^

Edytowane przez therd23
Opublikowano

-Molten ma 6 realmów (3cata 3wotlk) (x1 x10 x20) te liczby oznaczają szybkość expienia.

-Ma Moltenie działają chyba wszystkie raidy w tym całe ICC.

-Na pewno mniej błędów niż na sunwell,więcej graczy.

-Wotlk ma mniej bugów niż cata.

To gdzie się wolniej poziom bije ? Na sunwell czy Molten ? Ja wolę jak się wolniej wbija poziom :D Ej a na Moltenie działają wszystkie raidy a na Sunwell nie ? A te ICC to raid na co ? Prawdopodobnie najtrudniejszy ale na co ? xD

jak dla mnie molten> sunwell.

na sunwellu działa 95% tego, co jest wprowadzone, na moltenie 99, jak nie 100%.

Na moltenie masz jednak kolejki dochodzące do 1000 osób, na sunwellu max. 200 ^^

1 skrzydło ICC (Icecrown Citadel, najtrudniejszy raid na dodatku WOTLK) na sunwellu, na moltenie masz cały raid.

Do tego na moltenie jest Vote Shop :) na serwery WOTLK bardzo pomocny, ponieważ robiąc kilka kliknięć dziennie po ~3 tygodniach ma się topowy item ^^

Ej a ten raid na ICC to na co jest raid ? i o co chodzi że na sunwellu najtrudniejszy a na moltenie cały raid ??? Ej jeszcze jest jakiś sposób na uniknięcie kolejek ? Wysłać jakiegoś smsa żeby nie mieć kolejek albo co ??? a ten Vote Shop na moltenie jest a na Sunwell też jest ? i co to robi ten Vote Shop ? To jakiś sklep w którym kupuje się rzeczy za realną kasę ? Słyszałem że za pare groszy mnożna kupić 80 poziom to prawda ? Jak tak to głupio trochę :/
Opublikowano (edytowane)

Vote shop to sklep w którym możesz kupować przedmioty za punkty które zdobywasz głosując na serwer

Icc to najtrudniejszy raid na 3.3.5a czyli na molten i sunwell.Lecz na sunwell jest on nie kompletny :)

Edytowane przez AboVeAll

Feel the beat!

Opublikowano

Vote shop to sklep w którym możesz kupować przedmioty za punkty które zdobywasz głosując na serwer

Icc to najtrudniejszy raid na 3.3.5a czyli na molten i sunwell.Lecz na sunwell jest on nie kompletny :)

Aha czyli na Sunwellu nie mogę tego raidu dobrze zrobić :D a na Moltenie mogę :DD to dobrze ale na jakiego bosa jest ten raid ? Lich King ? Illidan ?, a jak zagłosować na serwer by zdobyć te punkty ? I czy da się uniknąć kolejek przez SMS albo co ? i czy można za punkty kupić 80 poziom ?
Opublikowano

Możesz uniknąć kolejek kupując coinsy przez paypal itp.za coinsy możesz kupić najlepsze itemki na serwie

tu masz filmik dot ICC

Feel the beat!

Opublikowano

na serwerach 3.3.5 moltena możesz kupić BISowe (najlepsze na serwie) eq za vote points, czyli za głosy, a na 4.0.6 za coiny (czyli za złotówki).

na sunwellu masz tylko punkty za złotówki, jednak możliwe jest kupienie ich za złoto z gry

Opublikowano

na serwerach 3.3.5 moltena możesz kupić BISowe (najlepsze na serwie) eq za vote points, czyli za głosy, a na 4.0.6 za coiny (czyli za złotówki).

na sunwellu masz tylko punkty za złotówki, jednak możliwe jest kupienie ich za złoto z gry

Ej czy na Moltenie jest dobre PVP ?
Opublikowano

Ej czy na Moltenie jest dobre PVP ?

PVP jest takie same jak na Sunwellu. Może kilka dodatkowych map na battlegroundy.A tak wogóle jaki będziesz/ masz nick na Moltenie?Jakby co to możemy razem zagrać :P

KHnS9.png

Signature by Karol22