Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] METIN2 PRIV KAMER MOD

GRZMOT998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

mam mały problem z kamer modem na privie otóż gram na tiveria i ostatnio skorzystałem z funkcji autologin w kamermodzie

skutek:

gdy już jestem po zalogowaniu i wybraniu postaci odrazu mnie wywala z gry czy jest jakiś sposób na to lub wyłączenie autologin.

wiem że wystarczy usunąć tylko plik autologin czy coś takiego ale nigdzie w folderach gry nie mogę tego znaleść.

PROSZĘ WAS O POMOC. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Reinstall Clienta i jeszcze raz wgraj kamermoda, tym razem jednak nie używaj AL.

Opublikowano

KLIENT ZOSTAŁ JUŻ DAWNO REinstalowanny lecz to nic nie dało ale auto login po zainstalowaniu pisze że plik uszkodzony.

PS:to prawie samo mam gdy biegam na modzie ustawiam szybkość chwile pobiegne i mnie reloga troche w tył troche i cały czas tak samo to samo też mam przy używaniu attack szybkości

czy mogę was prosić o pomoc jeszcze z tym

Bywalec
Opublikowano

KLIENT ZOSTAŁ JUŻ DAWNO REinstalowanny lecz to nic nie dało ale zaraz sprawdze auto login i napisze czy działa.

PS:to prawie samo mam gdy biegam na modzie ustawiam szybkość chwile pobiegne i mnie reloga troche w tył troche i cały czas tak samo to samo też mam przy używaniu attack szybkości

Jak masz ustawioną zbyt wysoką szybkość ataku/ruchu to każdego cofa lub kick'a.

Ustaw mniejszą.

Opublikowano

mam ustawienie co najmniej do 300 ;) czy to bd przezto mnie wywala

chociaż i tak kamermod jak narazie nie działa mi ponieważ po instalacji osobnego loginu ten login daje mi jako zły format nie do odczytu... i nie mogę go wypakować wiecie może co zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...