Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]A w zasadzie kilka dot. WoWa...

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam zamiar zacząć grać w WoWa słyszałem, że bardzo fajna gra.

1. Czy Wow mi ''pójdzie'' tzn czy będzie działał?

AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2,61GHz, 1,93 GB RAM

Win XP

Karta graficzna GeForce 6150SE, Integrad RAMDAC, 256MB

Łącze: od 4 do 15mb/s+, czasem nawet do 30mb/s podskakuje.

2.Jak go ściągnąć? Prosiłbym o jakiś dokładny opis bo w ogóle tego nie rozumiem w Tucie pana Czerewa. Oczywiście grałbym na privach, grać będę prawdopodobnie tuu:

http://sunwell.pl

Za pomoc lajki.

Opublikowano

1. Tak, będzie działał na low na pewno, nawet na średnich powinien bez problemu pójść

2.Aby zagrać w wowa, musisz robić teraz po kolei to co napiszę : P

Ściągamy WoWa Wotlk stąd

brak skanu

można to nazwać podstawką

Potem pobierasz to po kolei

brak skanu

Jeżeli masz wszystko pobrane, to najpierw instalujesz to co ci podałem pierwsze, czyli tą niby podstawkę. Potem instalujesz wszystkie patche po kolei czyli te 3 linki wyżej, najpierw 3.x.x do 3.2.0 potem od 3.2.0 do 3.3.0.

Ostatni link to kilka patchy, je też musisz zainstalować po kolei, niestety nie mam pobranego więc nie powiem ci które liczby po kolei ale instalujesz od wcześniejszej wersji do najnowszej.

Po każdej instalacji włączy ci się launcher który będzie próbował updatować wowa, musisz go szybko wyłączać, żeby nie namieszał w folderze. To by było na tyle myślę, że zrozumiałeś.

Ahh jeszcze jedno. Gdy wszystko zainstalujesz, musisz wejść do folderu z wowem gdzie go zainstalowałeś, i musisz zmienić w pliku realmlist.wtf jedną linijkę na

set realmlist sunwell.pl:9724

plik ten znajduje się w Data>enUS>realmlist.wtf

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...