Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crossfire

ShadvaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar w te gre zagrać ale mam liste pytań:

-Jest coś w stylu fireteam/mission

-Jak z wbijaniem rangi

-skąd bronie na perma

-czy jest dużo klanów polskich

-Jak szybko zarobić kase..

Każda pomoc === lajk :D

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

2. Jak dla mnie wbijanie rang leci szybko

3. Bronie mozesz kupić za kase która dostajesz na start i ktora dostajesz za wbicie rangi .Bronie mozesz też wylosować ale za realne pieniądze ;)

4 Jest nawet bardzo dużo polskich klanów

5. Jeśli chcesz zarobic dużo kasy to poprostu graj na S&D tam szybko nabijesz range i dużo kasy leci !

Liczę na like ;)

2isw7yf.png

Opublikowano

masz lajka a czy jest coś w stylu fireteam z ca lub misje jakieś co razem sie robi

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Opublikowano

1.Są misje, raz na dzień, dostajesz za nie 500GP, a za wykonanie kilkunastu misji w ciągu miesiąca dostajesz bronie na określony czas. Nie ma misji którą wykonujesz z kolegami.

2.Na początku wbijasz szybko, ale na wyższych levelach jest już trudniej, bo dużo więcej expa trzeba.

3.W item shopie jest mnóstwo broni za GP na perma. Możesz też losować bronie w Black Markecie, ale musisz wydać realne pieniąze.

4.Klanów jest mnóstwo, niektóre są wysoko w rankingu. Są też tysiące polaków, którzy nie mają klanu.

5.Wykonujesz misje, losujesz bronie w Black Markecie za realne pieniądze, podczas losowania trafia się dużo GP. Jest nawet szansa na trafienie 1MLN GP.

Tylko jeszcze jedno i najważniejsze. Jeśli chcesz w tą gre zagrać to musisz mieć konto założone przed sierpniem 2011, bo inaczej będziesz mógł grać tylko na zmienionym ip.

Polecam ci wersję EU, na której możesz grać na polskim ip.

http://crossfire.gamerage.com/

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...