Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GRO

Drago_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie czy ktoś znalazł rozwiązania na mało fps

Wyczytałem ze fps można zwiększyć zmieniając w tym kodzie 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583 wartość ValueMax tak samo jak ValueMin czyli = 0 wtedy to poprawia stabilność procesora w grze a można to zmienić w dysk C:Windows/regedit

jeśli macie inne rozwiązania to proszę pisać :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no troche lipa bo nie wiem jak dokładnie to odnalesc jak mozesz do podaj dokladnie jak wejde w regedit to w jakie zakładki musze wchodzic po kolei zeby do tego dojsc?

64l7.png

Opublikowano

tak jak pisałem wchodzisz w dysk C:Wchodzisz w folder Windows potem masz taka aplikacje regedit wchodzisz tam i w zakładkach edycja potem znajdź wklejasz ten kod i ci znajduje potem dalej to już widzisz na obrazie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale ja wpusje ten kod i nic nie wyszukuje

powiedz mi przez jakie sakladki w regedit musze przechodzic by do tego dojsc

64l7.png

Opublikowano

Rozwiązaniem na małe fpsy w GRO jest kupienie nowego pc / nowych podzespołów. Skoro gra nie pozwala Ci grać płynnie to logicznym jest iż masz za słaby komputer. Grzebanie w logach nic wam nie pomoże. Gra ma optymalizacje jaką ma ale też bez przesady.. Komputery z Athlonem 1,8GHz nie są po prostu do gier lecz do przeglądania internetu. GRO chodzi na najwyższych detalach na totalnym minimum dzisiejszym pecetów do gier tj. AMD Phenom II x4 czy I3 2120 + Jakaś karta graficzna pokroju 9800GTX'ow .

Opublikowano

Jeżeli chcesz, żeby GRO ci działał płynnie, bez lagów to radze, albo kupić jakąś cześć do pc (zależy, którą masz słabą, np. karta graficzna) albo cały komputer. Jeśli nie masz pieniędzy to radze w ustawieniach pokombinować, żeby grafika i wszystko było najgorsze.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

sprzęt mam dobry :) 4 GB ram Procesor 2 rdzeń 2,7 na jednym karta graficzna GeForce GTX 560 i Lagi w uj i nie wiem co mam zrobić :) w ustawieniach grzebałem oczywiście poprawiło się ale to jeszcze nie to gdy wlecę tam gdzie akcja się dzieje to mam takie przycięcia ze jak kogoś zabije to cudem :) wiec jeśli macie jakieś inne rozwiązania to ja chętnie je przetestuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ts tez troche zamula ale ja wlasnie tez potrzebuje jakiegos rozwiazania bo narazie nie dostane nogewgo PC i chce pograc na tym a nie moge bo strasznie zamula

mam 1 sposob by troche płynniej chodzilo ale to nadal za mało

ustawcie rozdzielczosc na najmniejsza na pulpicie i w grze i odpalcie GRO w oknie jest taka opcja i mi to torche pomoglo poprzestawialem wszystko w NVIDI na najwyszsza wydajnosc i nie wiem co moge jeszcze zrobic

jak ktos cos wie porsze o pomoc

64l7.png

Opublikowano

sprzęt mam dobry :) 4 GB ram Procesor 2 rdzeń 2,7 na jednym karta graficzna GeForce GTX 560 i Lagi w uj i nie wiem co mam zrobić :) w ustawieniach grzebałem oczywiście poprawiło się ale to jeszcze nie to gdy wlecę tam gdzie akcja się dzieje to mam takie przycięcia ze jak kogoś zabije to cudem :) wiec jeśli macie jakieś inne rozwiązania to ja chętnie je przetestuje :)

CCleaner , skan antywirusem jak nie pomoże format . I musi działać .

ts tez troche zamula ale ja wlasnie tez potrzebuje jakiegos rozwiazania bo narazie nie dostane nogewgo PC i chce pograc na tym a nie moge bo strasznie zamula

mam 1 sposob by troche płynniej chodzilo ale to nadal za mało

ustawcie rozdzielczosc na najmniejsza na pulpicie i w grze i odpalcie GRO w oknie jest taka opcja i mi to torche pomoglo poprzestawialem wszystko w NVIDI na najwyszsza wydajnosc i nie wiem co moge jeszcze zrobic

jak ktos cos wie porsze o pomoc

LOL , po prostu zmniejsz rozdzielczość w grze a nie na pulpicie skoro odpalasz gre w oknie to fpsy ubywaja a nie przybywaja..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...